Slova Kuchařové o tom, že jí byl Brzobohatý nevěrný krátce po obnovení jejich slibu v době, kdy pracovali na rodině, muzikanta nenechalo chladným a po dlouhém mlčení se rozhodl zareagovat na sociální síti. „Dlouho jsem nad tím, s ohledem na to hezké, co bylo v našem vztahu, jen tiše skřípal zuby. Mám toho však už akorát dost. Proč to Taťána dělá? Nechápu. Platí fakta, která byla jasně řečena, tedy že od srpna minulého roku byly rozvodové papíry na stole, od září žiju sám a Daniela ani nikdo jiný toho nikdy nebyl příčinou.

 Krize, rozchod, rozvod... vždy jde o selhání obou partnerů. Není v něm vítězů ani poražených. Hledat viníka či hrát si na oběť je stejně zoufalé a trapné, jako obhajovat se před křivými obviněními... i proto jsem tak dlouho mlčel,“ vysvětluje v prohlášení, proč tak dlouho mlčel.

„Situaci však Taťána svými výroky vyhrotila do stavu, kdy se už ozvat musím. Daniela se se mnou, tedy s rozvádějícím se a následně rozvedeným mužem, začala blíž stýkat až v průběhu tohoto roku. Kdo nám přeje štěstí, tomu děkuji... Kéž čas zahojí všechna zklamání i křivdy a hlavně, kéž už je KLID A MÍR,“  dodal Ondřej Brzobohatý v reakci na slova své exmanželky a opět tak zopakoval, že Daniela Písařovicová nebyla příčinou krachu jejich manželství.

Jestli ovšem doufal, že po jeho slovech nastane mezi nimi klid, protože napjatá atmosféra není příjemná ani pro jednoho z nich, spletl se. Zanedlouho totiž na sociální síti na jeho slova zareagovala i Táňa a to velmi stroze a jasně. „Trvám na všem, co jsem řekla. Ondřej lže,“ napsala stručně.

Pod jejím příspěvkem se okamžitě strhla lavina komentářů a mnoho z Tániných fanynek ji uklidňovalo tím, že může být ráda, že už je jejich manželství konec. "Věřte, že jsem," odpověděla Kuchařová a přidala i díky za podporu v tak nepříjemné životní situaci.

Video: Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video
Video se připravuje ...

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích Bára Horáková

Fotogalerie
74 fotografií