Bývalá česká královna krásy Helena Houdová již nějaký čas žije na Bali, kde našla své životní poslání - za nemalý peníz nabízí nejenom ženám, ale i mužům koučing v oblasti sexu a vztahů, a sama o sobě říká, že je „láska, strážce světla a strážce Jednoty Vědomí Spoluvytváření“, ať už to znamená cokoliv. Člověk by tedy čekal, že i její život na jednom z nejkrásnějších ostrovů v Indonésii je spíše duchovní, osvobozený od všeho pozemského.

Když však prostřednictvím svých instastories ukázala, co se skrývá v její skříni, mnozí se zarazili. Kromě neuspořádaných hromádek oblečení, bot, barev, spící kočky a kdo ví jakého dalšího nepořádku, si totiž povšimli, že v rohu se skrývá předmět zcela praktický –⁠ trezor. Podobně, jak tomu bývá v hotelích. Zda v něm Houdová něco skrývá, toť otázka, jelikož jeho dvířka se zdají být pootevřená. Finanční nouzí však plavovlasá bohyně rozhodně netrpí.

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Kurzy, které nabízí, rozhodně nejsou levné –⁠ a zájemkyně si je mohou koupit dokonce i na splátky... Do toho se Houdová věnuje prodeji ve stylu takzvaného letadla „kouzelné“ kangen vody, jejíž pití dokáže podle této ezožínky dokonce vyléčit jakékoliv neduhy včetně rakoviny (její slova se ovšem neopírají o žádné výzkumy), a nově také hodlá dát do prodeje „vysokovibrační karty“ s motivačními popisky, jejichž cena ještě není známá.

Fotogalerie
52 fotografií