Jelikož lásku se jí v reality show najít nepodařilo, byt v paneláku nedaleko pražského letiště Václava Havla obývá Mirka Pikolová sama. Modelka si tak mohla byt přizpůsobit výhradně svému pojetí pohodlného a příjemného bydlení a nijak se neomezovat. „Mám tady šatnu, ložnici, obývák s kuchyní a koupelničku. Mám ráda design, a tak jsem si vybírala všechno sama. Snažila jsem se dát k sobě věci, které spolu ladí,“ pochlubila se Blesku Mirka Pikolová. Z maličké místnosti, která předchozím majitelům sloužila jako dětský pokojíček, si někdejší přítelkyně zpěváka Honzy Bendiga udělala šatnu. Kromě skříní na oblečení si Mirka do místnosti pořídila i stolek se zrcadlem, u kterého se líčí. V téže místnosti mají své místo i kabelky, kterých má černovlasá modelka téměř čtyřicet. S šatnou sousedí malá ložnice, ve které je prostor tak akorát pro vysokou designovou postel s vypolstrovaným čelem.

A jelikož zbývající prostor mezi stranami postele a zdmi Mirce neumožnil vměstnat do pokoje běžné noční stolky, musela si poradit jinak. „Vymyslela jsem to velmi chytře. V obchodě v nákupním centru jsem objevila květináče, které mi hned padly do oka. Upravila jsem si je tak, aby na ně šla dát lampička a vypadá to super. Nikdo si nikdy nevšiml, že to nejsou noční stolky, ale květináče,“ prozradila s šibalským úsměvem jedno z tajemství svého bytu modelka. Zatímco postel v ložnici je speciálním designovým kouskem, gauč do obývacího pokoje Mirka koupila v jedné z poboček řetězce obchodů s nábytkem. Na pohovku měla jediný nárok – aby byla v šedé barvě. „Zvolila jsem šedý gauč, protože celý obývák jsem chtěla ladit do kombinace šedé, černé, béžové a bílé,“ svěřila Mirka Pikolová, jaké barvy se jí líbí v interiéru.

„K tmavě šedivé se hodí všechno. Kdybych měla zelenou sedačku, bylo by mnohem složitější k ní zbytek bytu sladit,“ je přesvědčená modelka, která se objevila v reklamě na pánský doplněk stravy slibující podporu erekce a posílení libida. Co v bytě ještě chybí dodělat, aby s ním byla Mirka Pikolová úplně spokojená, je úprava kuchyňského koutu. „Potřebovala bych v lince schovat myčku, to jsem ještě nestihla. Hodně teď fotím, jezdím celkem často do Polska, a tak jsem ještě neměla čas si to všechno naměřit. Udělám to ale brzy. Jsem člověk, který chce mít všechno perfektní. Nic nedělám na padesát procent,“ poodhalila svou náturu modelka, která v kuchyňském koutu aktuálně ani netráví moc času. V budoucích dnech by ovšem v dodělané kuchyni ráda začala vařit a taky pravidelně jíst.  

Video: Tanečnice z Tváře Mirka Pikolová: Nová prsa a nový milenec! 

Video
Video se připravuje ...

Tanečnice z Tváře Mirka Pikolová: Nová prsa a nový milenec! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
75 fotografií