Místo, kde si Vondráčková domy pořídila, nebylo vybrané nijak náhodně: v pražské Libuši se totiž nalézají jenom kousek od britské školky a školy, kam pravidelně docházejí její synové Adam (6) a Matyáš (9). Ti totiž mluví lépe anglicky než česky. Oba se ostatně narodili v Kanadě, kde měl jejich otec Tomáš Plekanec hokejové angažmá. 

Dva domy se zahradou pořídila Lucka za 24 milionů a 323 tisíc korun, většinu peněz získala za prodej luxusního bytu na Kavčích horách, který jí daroval exmanžel – kromě toho dostala i nemalé finanční vyrovnání. 

Zpěvačka se pustila do rozsáhlé rekonstrukce s různými firmami, které nyní postupně plní její požadavky. „Jsem zastánce ekologie a přírodních materiálů, nechci zbytečně zatěžovat planetu,“ hlásá Lucie a podle pár fotek, které umístila na sociální síť, to je vidět. Oživila dřevěný krov v centrální místnosti, zachovala cihlové obložení, dřevěná je i podlaha a veškeré vybavení je z přírodních materiálů. 

VIDEO: Petr Vojnar promluvil o rozchodu! A s Luckou vše předvedli i názorně

Video
Video se připravuje ...

Petr Vojnar promluvil o rozchodu! A s Luckou vše předvedli i názorně. Markéta Reinischová

„Moc díky za krásnej stůl. Nejlepší dárek. Jmenuje se Steve Jobs a perfektně se u něj čtou nové texty a vymýšlí nové projekty,“ pochlubila se velkým stolem Vondráčková, která zachovala i půdu, kde si udělala relaxační zónu. Nechybí tam houpačka nebo kovové zdobení. Veškeré nápady jsou z její hlavy, ale realizaci už nechala na profesionálních firmách. 

Jednu věc v domě zpěvačky ale nenajdete. „Léta už nesleduji televizi a ani doma ji nemáme. Na jejím místě jsem nechala udělat velký krb, na který je lepší pohled,“ řekla Blesku Lucka, která nechyběla na křtu charitativního kalendáře Klíč k úsměvu, který fotil zpěvák Miro Šmajda. 

Fotogalerie
62 fotografií