Zemřel po vleklé nemoci v rodinném kruhu, jak z pověření rodiny informoval Jan Kistanov. Rodina během dopoledne zveřejnila detaily posledního rozloučení.

Dnes odpoledne se v Čerčanech s Jarouškem rozloučí rodina a přátelé, později plánujeme obřad se mší a garden party, na které zazní jeho oblíbená píseň Kosmickej vandr od jeho kamaráda Michala Tučného,“ řekla manželka zesnulého Klára Gočárová.

Jaroslav Hanuš kromě Života na zámku pro televizi natočil také série Šípková růženka, Náměstíčko, Náves a Příkopy. Nebyl jen režisérem, ale i zastupitelem Čerčan a také jejich radním pro kulturu. 

Jeho první manželkou byla herečka Jaroslava Hanušová, s níž měl tři děti - Jaroslava, Kláru a Báru. Režisér brzy poznal, že herečka není stvořená pro rodinu a domácnost. 

Jarka ale doma snila o Hollywoodu. Nevařila, neprala, neuklízela. To byl důvod, proč se Jaroslav rozhodl k rozvodu,“ říká Hanušova druhá manželka Klára Gočárová (60), s níž má režisér dvě děti a další dvě vyženil.

VIDEO: Režisér Magnusek se sice zbavil téměř poloviny své váhy: Trpí ale jako zvíře!

Video
Video se připravuje ...

Režisér Magnusek se sice zbavil téměř poloviny své váhy: Trpí ale jako zvíře! Kisa Císařová

Jaruš o sebe přestala dbát, začala mohutně nasávat, především rum a kouřila jednu cigaretu za druhou. A to i přesto, že byla silná diabetička. Nepracovala, stala se z ní troska a ještě vše vysvětlovala tím, že za to může manžel, který ji opustil.

I tentokrát se ale Hanuš k bývalé manželce zachoval hezky. Dal jí roli v seriálech Život na zámku a Náměstíčko, aby si vydělala a trochu se vzpamatovala. Ani tohle ale nepomohlo a Jaruš dál huntovala své zdraví, až skončila bez levé nohy. A právě botu z amputované nohy Jiří Lábus (71) a Petr Čtvrtníček (58) vydražili.   Dostali za ni 10 500 Kč a navrch 120 000 korun, za což pro ni pořídili invalidní vozík. 

Fotogalerie
21 fotografií