Od rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (38) se kolem ní sice točilo několik zajímavých mužů, například pohledný hokejista Marek Peksa (31), jenž byl viděn, jak odchází z návštěvy až druhý den ráno s taškou sbalených věcí, žádný ovšem nebyl prozatím představen jako nový partner.

A ani parťák do života a pro výchovu synků Matyáše (9) a Adama (5). Jednoduše proto, že to s žádným nebylo tak vážné! Půvabná Lucie Vondráčková se i nadále v hashtazích označuje jako „single lady“.

„Rozhovory moc nedávám a o soukromí nemluvím, ale chci, abyste to věděli vy. Už tři roky jsem single. Mám doma své dva kluky a je nám fajn. Pokud by se objevil někdo, kdo tuhle naši rodinnou láskodynamiku změní, tak se o ten pocit s vámi ráda podělím,“ napsala na sociální síť svým fanouškům zpěvačka, která zrovna dotočila nový film s režisérkou Terezou Hirsch (32). Ta mimochodem stojí za úspěšným krátkometrážním dramatem Beyond Her Lens.

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

V novém snímku, jehož pracovní název zní Rex Tremendae Majestatis, hraje po boku Miroslava Donutila (70) a Milana Enčeva (41) – a právě s druhým z pánů byla prý spojována. Proto se rozhodla dát všem jasně najevo, jak to u ní je. „Říkala jsem si, že to nechám plavat… ale nenechám,“ vysvětlovala svou náhlou otevřenost interpretka hitů Růže, Vítr nebo Láska umí víc. Předtím jí zase leckdo přisoudil pletky s Juliánem Záhorovským (36) a jindy zase se Sámerem Issou (35). Někdejší hvězdy SuperStar ovšem s Vondráčkovou pouze natáčely duety.

VIDEO: Rozvedená Vondráčková promluvila o dalším vztahu: Nám je dobře! Lidé mě překvapují 
Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Vondráčková promluvila o dalším vztahu: Nám je dobře! Lidé mě překvapují Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
96 fotografií