Zuzana Plačková a její manžel René Strausz (32) aktuálně bydlí v obci jménem Miloslavov, kde mají vilku, kterou společně zvelebují. Dům, v němž známá dvojice profesionálních celebrit bydlí jen pár měsíců, však bude k prodeji. Kdo by ale čekal, že se Zuzana, jíž se na sociálních sítích přezdívá „Queen“, bude zbavovat nemovitosti stejně jako bundy, v níž byla zadržena při policejní razii, jelikož se k ní vázaly nepříjemné vzpomínky, ten je na omylu.

Dům, do něhož koncem září 2021 vtrhla zásahovka, jelikož je dvojice podezřelá ze styků se zločineckou skupinou, která dlouhodobě obchoduje s drogami, půjde na trh z jiného, mnohem prozaičtějšího důvodu. Plačková s manželem totiž chtějí do nového!

Přitom se zdálo, že je dvojice ve vytouženém domě, na který čekala léta, opravdu spokojená. Interiér jejich vilky doslova dýchá luxusem a exkluzivitou. Nachází se tam drahý nábytek či značkové tapety, černý mramorový bazén a momentálně se dokončuje i domeček po hosty… Můžete si ho ostatně prohlédnout v naší galerii. Byť to všechno zní jako popis perfektního místa stvořeného pro dokonalý život, zdá se, že Zuzana a René se zde neplánují ohřát příliš dlouho.

Jejich plány do budoucna vyšly najevo, když jedna z fanynek podotkla, že by chtěla bydlet ve stejném domě jako prominentní manželé. A influencerka jí svou pohotovou odpovědí doslova vyrazila dech. „Klidně. Tak za dva roky ho plánuji prodat. Tak si našetři a můžeš se ozvat,“ odepsala jí.

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

I když je to pro mnohé její followery šok, pravda je prý taková, že manželé zkrátka touží po něčem úplně jiném, zbrusu novém. A jak už to u nich bývá, svůj sen si plánují i záhy splnit. Ať už pocházejí jejich příjmy z jakýchkoliv zdrojů, jisté je, že do kapsy hluboko rozhodně nemají…

A ani nepatří mezi ty, co by nějak extrémně šetřili, naopak. Hodlají zainvestovat do další nemovitosti, která bude konečně tou pravou! „Chci si postavit svůj vysněný dům někde pod lesem,“ svěřila se Plačková v instastories, když ji její příznivci zahrnuli dotazy, proč chce svůj aktuální dům prodat…

Fotogalerie
76 fotografií