S rozchodem se každý vyrovnává po svém. Nebo to tak alespoň vypadá… Známý skladatel, jenž stojí za mnoha úspěšnými muzikály, například Legenda jménem Holmes, Cyrano, a aktuálně chystá muzikálovou verzi oblíbené komedie Slunce, seno, jahody, si užívá nové lásky. O té se jeho stále ještě manželka Taťána dozvěděla až z médií, což ji notně překvapilo a pouze uspíšilo rozvod, na kterém se dvojice měla již před nějakým časem domluvit.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Taťána Gregor Brzobohatá (@tatianagbrzobohata)

A blondýnka, která se v roce 2006 ještě pod svým dívčím příjmením Kuchařová stala jak Miss České republiky, tak i Miss World? Ta navázala spolupráci neskutečně rajcovního charakteru – a nafotila snímky, kvůli kterým by se Ondřej Brzobohatý měl chytnout za nos… To si alespoň myslí Tánini followeři. „Brzobohatý je slepej,“ shodují se pod snímkem, na němž modelka pózuje v něžném růžovém prádélku, které dává dokonale vyniknout jejím křivkám. „Jak tohle někdo dokáže vyhodit z domu…“ podivují se.

VIDEO: Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video
Video se připravuje ...

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib! FTV Prima

Dá se nyní předpokládat, že do té doby cudná Taťána teď bude zásobovat svůj instagram mnohem odhalenějšími fotkami, než jak tomu bylo doposud. Stala se totiž ambasadorkou značky spodního prádla - stejnou již zastupuje i jiná známá kráska, jejíž dekolt je všem jejím příznivcům moc dobře známý… „Myslím, že se budeme s Ivou Kubelkovou skvěle doplňovat,“ domnívá se Brzobohatá. Přestože nemá takovou hrudní výbavu jako někdejší vicemiss roku 1996 a současná moderátorka pořadu Showtime, i tak je na ni radost pohledět, není-liž pravda?

Fotogalerie
72 fotografií