Celá rodina Štikových měla vždy nadváhu, ale postupně s ní všichni zatočili. Nejmladší z klanu už rok bojuje, aby vypadala co nejlépe. Svým úspěchem se Charlotte průběžně chlubí fanouškům a není se co divit, protože se jí hubnutí skutečně daří.

„Při chůzi jsem se kvůli tomu pokaždé doslova kolébala do stran. Bylo to hrozné a styděla jsem se proto chodit do společnosti. Omezovala jsem tím i mého přítele Ivka. Všichni na mě všude koukali. Řekla jsem si také, že už nechci ztrácet své mládí v těle, ve kterém se vůbec necítím dobře,“ svěřila se pro TV pořad Život ve hvězdách mladší sestra Ornelly Koktové

Charlotte radikálně změnila jídelníček, přidala pohyb, ať už chůzi, nebo fitko, a kila letěla dolů raketovou rychlostí. Po roce je o 37 kilogramů lehčí.

VIDEO: Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova! 

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova! David Turek, Jan Jedlička

Její fotka, na které se ukázala v body připomínající pavučinu vypadá luxusně. Plné vnady, úzký pas a sexy stehna. 

„Moc ti to přeju a gratuluju, jde vidět, že tvá dřina nepřišla nazmar a že jsi se do toho pořádně obula. Jsi dobrým příkladem pro ostatní ženy, že když se chce, opravdu to jde,“ shodují se její fanynky pod fotkou. Mladá Štika má totiž tělo jak dělo! 

Fotogalerie
69 fotografií