Pokud myslíte na žádost o ruku, tak ta zatím nepřišla, i když podle Charlotte dojde jednou jistě i na ni. Teď ale Ifko našel jiný způsob, jak své partnerce dokázat nehynoucí lásku - nechal si ji vytetovat! „Tak mě chce mít prej pořád a navždy na očích ten můj Ifko,“ přiznala na instagramu Charlotte a sdílela výslednou malbu na kůži...

„Říkali jsme si, aby lidi poznali, že jsem to já,“ vtipkovala Štiková, ovšem výsledek se náhodou docela povedl, především díky očím. „Barvu očí mám zvláštní, tak je to hezké. Bylo nečekané, že si to přítel nechal udělat, netušila jsem to,“ přiznala pro web ŽivotvČesku.cz Charlotte.

„Rozhodl se k tomu nějak v ten den, kdy šel na tetování, prý mě chce mít pořád na očích, i když někam pojedu, aby mě pořád viděl. V listopadu, přesně jedenáctého, jsme oslavili pět let spolu, už je to dlouhá doba,“ vylíčila mladší sestra Ornelly Koktové (28). Ta už je ve vztahu s Josefem Koktou (64) zhruba devět let a z toho šest let jsou manželé. Mají spolu navíc tři děti - kromě nejstaršího Quentina (8) také Svena (20 měsíců) a Lilianne (8 měsíců). 

Charlotte se svým partnerem tak jsou v tomto ohledu malinko pozadu, ale prý už o dětech i svatbě mluvili. Teď už jen čekají na vhodnou dobu. Každopádně až jednou k veselce dojde, pravděpodobně na ní bude chybět Charlottina matka Monika Štiková (49). S tou je totiž zbytek rodiny tak trochu na kordy a mladá Štiková se dokonce nechala slyšet, že jí kdysi maminka chtěla Ifka svést... I tohle ale dvojice, která se bok po boku ukázala už v reality show Štiky, překonala.

VIDEO: Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova!

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
65 fotografií