„Dnes bez nalíčení!“ Takovou fotku sdílela Monika Biniasová se svými fanoušky na sociálních sítích – a byla na ní takřka k nepoznání. Přestože si na rozdíl od mnoha slavných dam nelibuje ve výrazných červených rtěnkách, ale obvykle používá jemné růžové odstíny, vždy má silně nalíčené oči, černě orámované. V kontrastu s jejími platinově blond vlasy tak vždy působí jako žena-vamp.

Bez tohoto charakteristického looku vizuálně omládla – jak se alespoň shodují její příznivci. „Krásná i bez tuny make-upu, jako holčička!“ objevuje se v komentářích nejčastěji. Mnohé fanoušky, co jí jistě fandili v pozoruhodné reality show Štiky, napadlo, že je za její proměnou a rozzářeným úsměvem i něco jiného… „Že by miminko?“ ptali se ti nejneodbytnější. Na to však měla Monika jasnou odpověď: „Nene.“

VIDEO: Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku« Lukáš Červený

I když by si se svým partnerem, hokejistou Petrem Biniasem (25) děťátko velice přála (a jak se již dříve zmínila, pilně na něm tihle dva manželé i pracují), prozatím ji krásnou dělá pouze láska. To, že se beze studu ukázala na internetu tak, jak ji pánbůh stvořil, mělo totiž docela jiný důvod: „Tak mě můj muž miluje nejvíc,“ vysvětlila všem zvědavcům. Co myslíte, vypadá Monika lépe přirozená, anebo když si k půvabům vypomůže líčením?

Fotogalerie
68 fotografií