O svém soukromí manželé nikdy příliš nehovořili a střežili si ho. Dnes Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová vydali společné prohlášení. „Naše cesty se rozešly. Prožili jsme krásná léta, za která jsme vděčni jeden druhému. Konkrétní důvody našeho rozchodu si necháme pro sebe, ale chtěli bychom zdůraznit, že se naše problémy netýkají vzájemné nevraživosti nebo neochoty či neschopnosti založit rodinu. Oba doufáme, že v dalším životě najdeme své štěstí,“ stojí v jejich společném prohlášení.

Prohlášení Kuchařové je však ještě o něco delší, než jejího manžela. „Ondřej mě požádal, aby mohl jít svou cestou životem už beze mě a já to respektuji,“ dodala Miss World roku 2006, kterou zřejmě zaskočily snímky jejího manžela s tanečnicí Zuzanou Pilnou.

„Jediné, co k tomu můžu říct, je to, že náš vztah jsme teprve definitivně ukončili až včera a požádám o rozvod. To, co jsem se dozvěděla z médií, mě překvapilo a zaskočilo a je to pro mě pochopitelně veliké zklamání v člověku, kterému jsem věřila a plánovala s ním aktuálně rozšířit rodinu a se kterým jsem 30.6.2021 obnovovala manželský slib, který pro mě manžel přichystal jako překvapení k našemu 5. výročí svatby,“ uvedla Taťána pro pořad Showtime.

V tom samém pořadu přitom jen před pár dny promluvil i Ondřej. „Máme už vlastní životy, od srpna víceméně žijeme každý sám,“ řekl Showtimu Brzobohatý, je tedy poměrně jasné, že jejich názory na konec manželského svazku se liší.

Už dříve Táňa prozradila, že v době covidu měli menší krizi. „Byla to velká zkouška, kterou jsme si osobně prošli. Zatím jsme pořád spolu. Jsme manželé. Stejně jako každý jiný však máme občas ve vztahu určité vlny a určité fáze. Řekla bych, že jsme zkrátka normální zdravý pár,“ uvedla v rozhovoru pro revue.idnes.cz „Já si rodinu určitě přeji a plánuji ji. Měla bych ji ráda třeba i velmi brzy. Ale jsou věci, které nejsou jen na nás,“ dodala tehdy. A podle událostí posledních dní to vypadá, že z manželství s Brzobohatým se potomků nedočká.

Video: Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatý: Chodíme na terapii, abychom udrželi vztah

Video
Video se připravuje ...

Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatý: Chodíme na terapii, abychom udrželi vztah Adam Balažovič / BPŽ

Fotogalerie
43 fotografií