Modelka a herečka Taťána Gregor Brzobohatá prožívá jedny z nejsmutnějších chvílí života. Vždy, když odejde někdo blízký, je to nepředstavitelná bolest na duši. A v těchto momentech se s těmito pocity potýká i známá modelka. Sama se na instagramu svěřila, že ji tento týden zasáhl náhlý odchod její milované babičky. „Když jsem nedávno psala post o návštěvě babičky, netušila jsem, že to bude návštěva poslední...,“ začala smutně Taťána.

„Že to bude naposled, co uvařila něco, co jsme měly obě rády. Naposled, co s ní budu sdílet zážitky z mých cest a ukazovat jí fotky. Naposled, co jí splním přání a přivezu jí něco, co si přála (bylo to naše tajemství, protože by to neměla jíst) a společně se tomu budeme spiklenecky smát. Naposled, co mi řekne, že je zvědavá, co se nám dvěma povede jednou za mrňouska. Naposled, co se budu dívat do těch velkých poměnkových očí. Naposled, co mě budou objímat její hřejivé dlaně. Naposled, co si dáme pusu a řekneme si, jak se máme rády... a obejmeme se... naposled...,“ svěřila se skrze dojemné vyznání Taťána se svými nejniternějšími pocity.

„Nezapomínejte na své milované... Nikdy nevíte, kdy to bude naposled...,“ zakončila modelka pravdivými slovy smutné oznámení o ztrátě své babičky.

Taťána Gregor Brzobohatá měla s babičkou vytvořené velmi silné pouto. Sama se už od roku 2008 angažuje v pomoci seniorům prostřednictvím vlastní charitativní organizace s názvem Nadace Krása pomoci, kde mohou lidé nejen jako dobrovolníci pomáhat s péčí o ty, co to nejvíce potřebují, ale také pravidelně přispívat i finančně.

VIDEO: Missky Ivana Christová a Taťána Gregor Brzobohatá se vyjadřují ke kauze #metoo, soutěži Miss a zákazu promenády v plavkách

Video
Video se připravuje ...

Missky Ivana Christová a Tťána Gregor Brzobohatá se vyjadřují ke kauze #metoo, soutěži Miss a zákazu promenády v plavkách Martin Bartkovský

Fotogalerie
34 fotografií