Plavovlasá herečka Kateřina Macháčková, kterou si televizní diváci zamilovali v seriálu Život na zámku jako Marii Královou, anebo v Modrém kódu, kde v roli Bíby Bojanové vystřídala Lenku Termerovou (74), sdílela na sociální síti děsivou fotku, na níž je pokrytá množstvím zdravotnických přístrojů se spoustou hadiček a drátků. „Povakcinační, postcovidové noci… Běhání po bytě, skákání do stropu, stoje na hlavě, sprchování ledovou vodou, nákupy po telefonu… Zoufalství... Za 4 hodiny vstávám… Takhle bože ne…!!!“ napsala k děsivé momentce.

Všechny její fanoušky i známé tento post řádně polekal, jelikož je Kateřina Macháčková dcerou Miroslava Macháčka, jenž patřil k nejpozoruhodnějším českým umělcům druhé poloviny 20. století. Přestože byl velice talentovaný a charismatický, zároveň se o něm ale mluvilo i o jako vznětlivém géniovi a šílenci. V roce 1975 dokonce pro své duševní obtíže skončil na několik měsíců v bohnické psychiatrické léčebně. Nejednoho nejspíš napadlo, že psychické problémy po svém otci podědila i Kateřina…

VIDEO: Kateřina Macháčková: Kvůli mrtvému manželovi koukám na Popelku

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Macháčková: Kvůli mrtvému manželovi koukám na Popelku Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Jenže opak je – naštěstí – pravdou. Herečka totiž o něco později poděkovala na internetu za slova podpory a vysvětlila, že snímek, kterým rozhodně nechtěla nikoho zneklidnit, není aktuální – pochází z jara 2018. „Tehdy jsem byla na spánkové klinice kvůli potvrzení diagnózy syndromu neklidných nohou… Je to rozšířený, dědičný neduh, časem se horšící… V posledních měsících TO nabírá grády… Někdy, třeba dnes v noci, k nevydržení… Tak jsem si posteskla,“ objasnila Macháčková svůj děsivý status.

Fotogalerie
50 fotografií