Taťána Kuchařová rozvod s Brzobohatým od začátku těžce nesla a nebála se to dát náležitě najevo i veřejně. Herec, který aktuálně září v minisérii Iveta jako Ladislav Štaidl (†75), zachovával naopak v celé záležitosti spíše mlčení. Na veřejnost se ale nedávno dostal jeho vztah s novinářkou Danielou Písařovicovou (43) a to byla pro Taťánu zjevně poslední kapka. Blesku se svěřila, že zatímco s Brzobohatým měli pracovat na miminku, Písařovicová se měla stát Ondřejovou milenkou.

Na tvrzení teď poprvé zareagoval i Brzobohatý. „Dlouho jsem nad tím, s ohledem na to hezké, co bylo v našem vztahu, jen tiše skřípal zuby. Mám toho však už akorát dost,“ napsal ve středu ve vyjádření, které pověsil na svůj instagram. 

Podle něj Kuchařová vyhledává pozornost médií, aby v nich následně mohla šířit lži, které druhé očerňují a ji vykreslují v tom lepším světle. „Proč to Taťána dělá? Nechápu,“ napsal skladatel.

„Platí fakta, která byla jasně řečena, tedy že od srpna minulého roku byly rozvodové papíry na stole, od září žiju sám a Daniela ani nikdo jiný toho nikdy nebyl příčinou. Krize, rozchod, rozvod... vždy jde o selhání obou partnerů. Není v něm vítězů ani poražených. Hledat viníka či hrát si na oběť je stejně zoufalé a trapné, jako obhajovat se před křivými obviněními... i proto jsem tak dlouho mlčel,“ vyjádřil se. 

Nadále už ale prý mlčet zkrátka nedokáže. „Situaci však Taťána svými výroky vyhrotila do stavu, kdy se už ozvat musím. Daniela se se mnou, tedy s rozvádějícím se a následně rozvedeným mužem, začala blíž stýkat až v průběhu tohoto roku. Kdo nám přeje štěstí, tomu děkuji... Kéž čas zahojí všechna zklamání i křivdy a hlavně, kéž už je KLID A MÍR,“ doufá Brzobohatý.

VIDEO: Levnější benzin na 4 měsíce! Rakušan o uprchlících a Kuchařová o nevěře exmanžela

Video
Video se připravuje ...

Levnější benzin na 4 měsíce! Rakušan o uprchlících a Kuchařová o nevěře exmanžela Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters

Fotogalerie
117 fotografií