Kdo pravidelně sleduje Lelu Vémolu, za svobodna Ceterovou, ten moc dobře ví, že nikdy žádnou baculkou nebyla. Vždy se pyšnila velmi štíhlou postavou a to jediné, co bylo na jejím těle mohutné, bylo její chirurgicky upravené poprsí. 

Namísto obvyklého udržování se v kondici teď ale influencerka zašla ještě dál a už nějaký čas hubne. „Když fakt zhubneš a máš z toho radost,“ pochlubila se v neděli fanouškům na svém Instagramu a přidala několik tipů, kterými se řídí. „Nejím pečivo – jednou za čas. Pohyb – jakýkoliv, jen ať je to pohyb,“ radila. 

„Nevyjídám ledničku v noci. Jím menší porce – nepřejídám se. Dopřeji si sladké i těstoviny, když si to tělo žádá,“ pokračovala. A úsilí se zjevně vyplácí. „Za svých 33 let jsem nikdy neměla tak hubené nohy jako teď,“ pochvalovala si a své nožky hrdě vystavila. 

Máma dvouleté Lili a osmiměsíčního Rockyho ale prozradila, že stále nekončí. Ba naopak, chystá se šlápnout do pedálů ještě víc! „Začnu už i chodit cvičit pod dohledem trenéra. I maminky od dětí můžou vypadat dobře... Nikdy se nevzdávejte... Je jedno, kolik vám je nebo kolik máte dětí,“ motivovala své sledující. Tak snad se nám ta Lela úplně neztratí!

Video
Video se připravuje ...

Novomanželé Vémolovi si zatančili na píseň I Will Always Love You Instagram

Fotogalerie
129 fotografií