Rola Brzobohatá je nevlastní sestrou Ondřeje Brzobohatého. Své příjmení přijala po otčímovi, známém herci Radoslavu Brzobohatém (†79), za kterého se její maminka Hana Gregorová (70) provdala v roce 1982. Za Ondřeje se však bije, jako kdyby sdíleli stejnou krev. Podporu mu vyjádřila i nyní, kdy si někteří lidé myslí, že jeho bývalá manželka Taťána Kuchařová údajně ve snaze ho zničit, poslala do Blesku církevní žalobu, k čemuž se Ondřej postavil čelem a rázně se vyjádřil. Přiznal, že rád nosí ženské šaty, ale bere to pouze jako  koníček.

„Váš vztah s nebožkou jsem považovala za jeden z nejkrásnějších, než jsem pochopila, že když někdo miluje jen sebe, tak pak na toho druhého už moc místa v srdci nezbývá. Byla jsem svědkem několika velmi nepříjemných situací, kdy se z Miss Dobrotivé stala šestihlavá saň a ty jsi pořád jen mlčel a bránil jsi ji. Máš můj obdiv,“ vzkázala mu skrze Instagram. „Vždy jsi byl gentleman, zachoval dekórum tobě vlastní a nikdy jsi neměl potřebu ji nijak očerňovat, i když by si to bývala zasloužila.“

„Jsem ráda, že jsi tentokrát nemlčel a ozval ses, bylo na čase. Doufám, že ti stihla poděkovat za knížku, kterou jsi za ni celou napsal, a její ‚proslovy do OSN‘,“ rýpla si Rola do plavovlasé modelky, podle které hrál v kariéře půvabné Missky Ondřej mnohem důležitější roli, než si kdo dosud myslel. Ne každý však sdílel její přístup. Například Romuald Štěpán Rob (48), katolický kněz dominikánského řádu a Taťánin blízký přítel, jenž na fakt, že šel Ondřej s kůží na trh, reagoval ironickou poznámkou „to je tedy hra...“.

Hned byl oheň na střeše, jelikož Rola sdílí matčinu horkou maďarskou krev a na své blízké si sahat nenechá... „Zrovna vám bych doporučila zdržet se jakéhokoliv komentáře. Že se nestydíte, ‚svatý otče‘, vaše ovečka se jako správná křesťanka v dobrém i zlém sebrala a odešla ze společné domácnosti, poté, co zjistila, že má covid. A svému manželovi ještě řekla, že mu to přeje, a odjela. Zřejmě tak je to podle té vaší církve správně? Hádejte, kam jela! K vám na faru, zajímavé!“ běsnila Rola.

Video
Video se připravuje ...

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!« Blesk TV

 

Kněz se bránil, že „dveře fary jsou otevřené pro každého“, a připomněl, že půl roku od tohoto incidentu ho Ondřej poprosil, aby mohli obnovit a oslavit 5 let manželství v Mikulově. „A jaký to tam bylo? Zajímal by mě váš názor na slib, který se běžně dělá většinou po 20 letech společného soužití… Bylo to láskyplné a bez hysterií?? Úplné překvapení pro T, která už měla měsíce vybartrované hadry, šaty a vše, co jde,“ namítala Rola rozezleně.

A nebyla jediná, koho nenápadná, ale kousavá větička faráře, jenž s Taťánou například chodí do kina či jezdí na motorce, vyvedla z míry.  „No nevím, jestli je vzhledem k vaší funkci úplně vhodné se takhle vyjadřovat... Zrovna od vás by člověk tu slušnost a pokoru čekal,“ žasla jedna z Ondřejových fanynek. 

Fotogalerie
58 fotografií