Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

„Nestydy" na rudém koberci v Cannes: Nahá vulva a přetékající výstřihy!

/
  • Které herečky se v Cannes "předvedly"?
    19. května 2023 ● 12:55

    Na filmovém festivalu ve francouzském Cannes se to jen hemží celebritami z celého světa. Aby vynikly, volí některé dámy osvědčené metody – a sází na své „ženské zbraně“. Americké herečce Saře Fosterové (42) se tak ňadra skoro ani nevešla do výstřihu a Francouzka Frederique Belová (48) ukázala dokonce rovnou nahý rozkrok! 

  • 1.

    Sara Fosterová (42)

    Zatímco na zahájení festivalu se ještě odvážné modely objevovaly jen poskrovnu, jak festival postupuje, tak to slavné osobnosti čím dál více rozjíždí. Na premiéře filmu Indiana Jones a nástroj osudu se například oči přítomných jen těžko vyhýbaly americké herečce Saře Fosterové.

     

    V doprovodu svého manžela, německého tenisty Tommyho Haase (45), přišla v modelu složeném z maličkého zdobného stříbrného topu s výstřihem a nabírané dlouhé modré sukně s pekelně vysokým rozparkem. Sara ovšem – ať už omylem, nebo úmyslně – zvolila top poněkud nevyhovující velikosti, ze kterého její vnady doslova přetékaly všemi směry. Skoro to vypadalo, že látka každou chvíli povolí! 

  • 2.

    Frédérique Belová (48)

    Francouzská hvězda filmu Příliš dlouhé zásnuby Frédérique Belová zase na nový film Harrisona Forda přišla bez kalhotek! Na vlastní oči se o tom mohl přesvědčit úplně každý, kdo vychytal ten správný moment, když se jí zdobný ornament na klíně posunul trochu stranou. To tedy chtělo opravdovou odvahu! Frédérique se zjevně rozhodla vyniknout za každou cenu. 

     

  • 3.

    Iris Lawová (22)

    Dcera herců Juda Lawa (50) a Sadie Frostové (57), anglická modelka a herečka Iris Tallulah Elizabeth Lawová, na to šla podobně, ale o něco fikaněji. Na rozdíl od Belové si dekorací nezakryla rozkrok, ale bradavky, a v uhlídání odvážné róby byla o poznání úspěšnější. Iris se na červeném koberci objevila s průhlednou halenkou, která dvorce zakrývala jen krajkou a úzkou semišovou mašlí. Naštěstí byla její poloha dobře vypočítaná. 

     

  • 4.

    Amy Jacksonová (31)

    Přítomné dolňáky potěšila hlavně anglická modelka a herečka Amy Louise Jacksonová. Její róba by se totiž šaty dala nazvat jen z jedné strany – z té druhé šlo jen o svůdně vykrojené bodýčko, které odhalovalo nahou půlku. 

     

    Amy sice pochází z Anglie, svou kariéru ale vybudovala v Indii, kde natočila přes patnáct filmů v hindštině, kannadštině a telugštině. V dospívání získala titul Miss Teen World – a její půvab s přibývajícími léty snad jenom roste... 

  • 5.

    Galerie

    Na více fotek se podívejte do naší galerie. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Podívejte se na další nádherné šaty, které se v Cannes objevily. Youtube.com/CELEBRITY PLUS/BPŽ

    Fotogalerie
    197 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

stoura: Proč se na to koukáte vy, které to pohoršuje?

(20. 05. 2023 07:20)

fjdksla: a až nebude zabírat to níž, tak se bude muset sáhnout dovnitř.

(19. 05. 2023 16:58)

shithole: Bradavky už nezabírají, tak se musí sáhnout níž.

(19. 05. 2023 16:24)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy