Bývalý hráč amerického fotbalu Mirek Dopita (41), s nímž má Agáta 12letého syna Kryšpína, se momentálně rozvádí a podle zjištění Blesku přespává právě u své bývalky v pražském Suchdole.

Jako doma

„Mirek se nám chlubil, jak vyšoupnul Jaromíra – a že už u Agáty i spí!“ prozradil člověk z Dopitova okolí. „V jednom nočním klubu barvitě popisoval, že už se tam cítí jako doma,“ dodal náš zdroj. Blesk pochopitelně kontaktoval Agátu a ta, jak je ostatně jejím zvykem, nejprve vše popřela. „Je to nesmysl a k ničemu se nebudu vyjadřovat,“ snažila se nás odbýt stejně, jako když jsme se jí ještě před oficiálním oznámením dotazovali, zda je pravda, že se rozchází se Soukupem.

Ano, spal tu

Pak si to ale rozmyslela a rychle přispěchala s vyjádřením. „Ano, s Mirkem jsme spojeni už dvanáct let a také spolu žijeme veřejný život. Byli jsme spolu například na fotbale našeho syna,“ vykládala Agáta, než přešla k jádru věci. „Je pravda, že se Mirek rozvádí, proto má u nás nějaké věci a čas tráví u nás,“ přiznala konečně Hanychová. „Asi třikrát tu spal v pokoji našeho syna,“ dodala Agáta s tím, že s Kryšpínovým otcem zůstali po rozchodu přáteli a nic na tom nehodlá měnit.

Útěk na Bali

S Dopitou se Agáta poznala v roce 2010 a o necelý rok později se jim narodil Kryšpín. Zdálo se, že Hanychová konečně našla toho pravého. Mirek ale v roce 2013 utekl z Česka kvůli dluhům a nezaplaceným exekucím na Bali. Agáta zpočátku tvrdila, že se rozešli kvůli jeho nevěrám a problémům se zákonem, později ale své tvrzení změnila a uvedla, že za nevěrou a jejich následným rozchodem stojí ona. Dnes spolu vycházejí dobře, podle všeho dokonce líp než to...

5+5 LET

V dubnu 2018 se Dopita po pětileté známosti oženil na Staroměstském náměstí s přítelkyní Terezou, s níž provozoval hotelový resort na Bali. Po dalších pěti letech jejich manželství prochází rozvodovým řízením.

Video
Video se připravuje ...

Pavlová v Kyjevě při ostřelování. Babiš urážel ve Sněmovně. A proč slavný dabér zmizel? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
43 fotografií