Rozchod jako první oznámila Agáta a Jaromír, jak to má ve zvyku, nejprve o celé věci mlčel. Na konci pondělní epizody jeho pořadu VIP svět na TV Barrandov se jen mimoděk rozloučil s diváky slovy: „Jestli jsem vám dnes přišel, že jsem trochu ztrhanej, tak trochu jsem...“

»Agáta oznámila rozchod, takže už netvoříme pár!«

V úterý večer už byl ovšem Jaromír o poznání sdílnější! „Agáta oznámila rozchod, takže už s Agátou netvoříme pár. S údivem jsem sledoval, kolik nenávisti vůči mně je. Různých pisálků a zaručených zpráv o tom, jak tady zkrachujeme a jak jsem byl Agátě nevěrný. Přijde mi to už přes čáru,“ rozpovídal se v úterní epizodě společenského pořadu. 

Omluva ex-přítelkyni

Citlivému tématu údajné nevěry s jeho bývalou partnerkou Terezou Mátlovou (47) se Soukup nevyhýbal. „Minulý týden se rozběhla zpráva, že jsem byl prý Agátě nevěrný s Terezou Mátlovou, se kterou jsem měl dříve vztah. Neviděl jsem ji rok a půl. Nevím, co to má znamenat. Někdo si to vymyslel, aby mi ublížil a samozřejmě také Agátě. To mě štve,“ pokračoval. Mátlové pak veřejně poslal omluvu: „Terezo, promiň, ale já za to nemůžu.“ 

Bylo vidět, že je toho na něj skutečně hodně a v poslední době se necítí ve své kůži. V pořadu působil značně unaveně, podrážděně a posmutněle. Stres z hádek a následného rozchodu navíc ještě podpořil incident, kdy na něj neznámý člověk poslal policii kvůli údajnému držení a převážení drog.

Zásah policie

O tom se svěřil již 30. srpna ve videu, které natočil přímo v autě a posléze ho sdílel na svém instagramu – a bylo zjevné, že byl ze zásahu otřesený. Zadržet ho mělo šest ozbrojených policistů, drogy se samozřejmě žádné nenašly.

„Pak mě kontrolovala policejní jednotka, která mě sledovala, že převážím drogy. A já si říkám, jak člověku ještě mohou ublížit? Co by se ještě mělo stát? Zastřelit mě, zničit, zašlapat nebo zapálit mi dům.. Co ještě bych měl udělat? Co jsem komu udělal?“ kroutil hlavou zoufalý podnikatel znovu na TV Barrandov.

Detaily rozchodu nicméně sdílet nechtěl. „Soukromí je soukromí. Samozřejmě nějak nahlédnout na slavný pár je v pořádku, ale že já bych někomu posílal SMSky nebo říkal někomu, jak to je nebo není, a svěřoval se médiím, tak to ne. Mám hranici, kam veřejnost nepustím, a ta hranice je zřetelná,“ uzavřel nekompromisně. 

Video
Video se připravuje ...

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou David Turek

Fotogalerie
50 fotografií