Pantůček v úterý večer zmizel neznámo kam a rodina se obává o jeho život a zdraví. Policie ČR ho popsala jako muže střední postavy, s šedou barvou vlasů a modrýma očima.  Trvalé bydliště má v Kolíně a přechodné v Mukařově, kde se však už několik dní neobjevil. Není nebezpečný ani ozbrojen. Je vysoký 175 až 185 cm. Pokud byste ho někde spatřili, kontaktujte linku Policie ČR 158.

"Muž se telefonicky ozval svému synovi. Uvedl, že bude cestovat. Od té doby má vypnutý mobilní telefon," uvedla pro ČTK policejní mluvčí Barbora Schneeweissová

Hlas Zbyška Pantůčka si vybaví každý český divák, který si vzpomene na postavu Marca Darceyho (Colin Firth) v Deníku Bridget Jonesové, postavu Aidena Shaw v Sexu ve městě 2 nebo postavu Hunsikera (David Hewlett) z filmu Zrození planety opic. Na svém kontě má ale stovky filmových a seriálových postav, kterým propůjčil svůj hlas.

Je nejen známým dabérem, ale také hercem a umělcem. Naposledy se objevil ve filmu Teroristka s Ivou Janžurovou, zahrál si i ve filmu Toman či v seriálech Krejzovi, Přístav či v sitcomu Helena.

Fotogalerie
12 fotografií