Po návratu ze španělské Marbelly, kde se mezi Agátou a Jaromírem měla odehrát finální hádka, takže letěli každý po své ose, se ředitel TV Barrandov vrhl do natáčení svých pořadů.

Velká únava

A právě do jednoho z nich zakomponoval první krátké vyjádření k nastalé situaci. Na konci pondělního vysílání pořadu VIP svět se loučil s diváky slovy: „Jestli jsem vám dnes přišel, že jsem trochu ztrhanej, tak trochu jsem...“ přiznal Soukup. A měl pravdu, na první pohled na něm totiž byla vidět znatelná únava a vyčerpání.

Za zády

Za jeho zády přitom během celého vysílání stále visela jeho zamilovaná fotografie s Agátou v nadživotní velikosti. Je otázkou, zda je náhoda, že jde o stejný snímek, který Hanychová na sociálních sítích použila k oznámení rozchodu. Že by známka lítosti?!

Chybovali oba

Zvěsti o rozchodu dvojice se šířily již dva týdny před jeho oficiálním potvrzením. Agáta nejdříve zapírala a tvrdila, že si od sebe se Soukupem potřebují po dvouměsíční dovolené ve španělské Marbelle jen na chvíli odpočinout. Právě tam ale mělo dojít k velké hádce, která byla pomyslným hřebíčkem do rakve jejich vztahu, v němž to povážlivě skřípalo už delší dobu. „Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva,“ nechala se slyšet Hanychová a naznačila tak, že chyb se ve vztahu dopustili oba.

Smutek zahání cvičením

Zato Agáta se snaží dělat, jako by se nic nedělo, minimálně na svém instagramu. Dává tipy na vaření, kosmetiku a je zavalená starostí o chod domácnosti a tři děti. Aby ale Soukup viděl, oč přišel, rozhodla se vypilovat tělo do životní formy! Necelých pět měsíců po porodu tak začala opětovně dřít v posilovně pod dohledem osobního trenéra, a dokonce odhalila i svou aktuální váhu. Ta ukazuje 60,6 kilogramu, Hanychová má ale cíl jasný: „Do měsíce 58 kg, ale ve svalech, snad...“

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost 

Fotogalerie
56 fotografií