Bývalá milenka Karlose Vémoly (38) Lulu Černá propadla kouzlu Jaromíra Soukupa už před několika měsíci... Dokonce tehdy jeho partnerku Agátu Hanychovou vyzvala na zápas do klece organizace RedFace! K souboji nakonec nedošlo, v neděli ale Hanychová oznámila rozchod, a Lulu tak má volnou cestu. 

Duchapřítomná blondýna okamžitě chytila příležitost za pačesy a Soukupa veřejně oslovila. 9. září totiž v rámci RedFace chystá oslavu narozenin. „Potom bude velká afterparty, takže doufám, že všichni přijdete,“ lákala na videu na svém instagramu, na kterém jí z leopardí blůzičky vypadávala skoro celá, silikonem vyztužená, dmoucí ňadra. 

„A tobě, Jaromíre, bych chtěla dát malé překvapení. Budeš tam mít rezervovaný VIP stůl přímo u klece, abys to všechno mohl vidět zblízka, takže určitě doufám, že přijdeš a že se zúčastníš pak té afterparty, takže se uvidíme tam,“ vzkázala veřejně majiteli TV Barrandov a poslala mu vzdušný polibek.

Fakt, že ji Soukup silně přitahuje, připustila Lulu už v minulosti. „Já jsem ho kontaktovala, ale on, jak je oficiálně s ní, tak si dával pozor, takže by ji dřív asi nepodvedl. Já se do toho už teď radši moc nemontuji. Ale pokud by byly spekulace, že ji podvedl, pravda a pokud jejich vztah už není tak dokonalý, tak váhat nebudu,“ přiznala před časem pro Extra

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést Tomáš Ksandr

Krasavec v nejlepších letech

Podnikatel je podle Černé prototypem krasavce a z fleku by se mohl stát lamačem ženských srdcí. „Mně se opravdu zalíbil na první pohled. Nerozumím tomu, proč to někteří zpochybňují. Myslím, že Jaromír je prototyp krasavce v nejlepším věku. Plus je charismatický a úspěšný. Takže úplně perfektní,“ prozradila zase webu VipStar.cz.

Jedním dechem tehdy dodala, že nikomu vztah rozvracet nechce. Nevěřila ale, že by Jaromírovi a Agátě jejich láska vydržela déle než rok. Nakonec vztah trval rok a půl.

Fotogalerie
134 fotografií