Kdo by si Gayle Hunnicuttovou jako nepamatoval svůdnou Irene Adlerovou, které se podařilo zamotat hlavu samotnému Sherlocku Holmesovi? Anebo jako Vanessu Beaumontovou, matku prvorozeného syna JR Jamese, kterého si zahrál Sasha Mitchell (56)? Bohužel, herečka, co se naposledy objevila na televizních obrazovkách v seriálu Profesionálové z CI5, je po smrti. Gayle Hunnicuttová, co prožila dobu své největší slávy v 70., 80. a 90. letech, kdy se objevila v celé řadě populárních televizních seriálů ve Spojeném království, zemřela podle dostupných informací již ve čtvrtek 31. srpna.

Kdysi tak krásné ženě s hustými, tmavými vlasy a neodolatelným úsměvem bylo rovných 80 let a zanechala po sobě dvě již pochopitelně dávno dospělé děti. Syna Nolana, kterého měla se svým prvním manželem, hercem a režisérem Davidem Hemmingsem (†62), a syna Edwarda, jenž vzešel z jejího druhého manželství s novinářem Simonem Jenkinsem (80). Přestože na věčnost se odebrala jako rozvedená, v posledních letech ji těšila převážně vnoučata - díky svým synům jich měla hned pět. Příčina jejího skonu nebyla dosud veřejně oznámena, spekuluje se však, že byla přirozená.

Video
Odemknout video

Skutečný život Džejára. Chlastal od 12ti a po smrti z něj udělali marihuanové koláčky Videohub

Hunnicuttová získala pravděpodobně nejvíce slávy díky výše zmiňované roli v Dallasu - a to i přesto, že se zde objevovala pouze v posledních třech sezónách v letech 1989 až 1991. Tato rodačka z texaského Fort Worth zde ztvárňovala anglickou aristokratku, která před lety okouzlila JR Ewinga v podání Larryho Hagmana (†81) a z jejich románku vzešel nemanželský potomek. Společně s ním se pak vrátila na scénu a řádně zamíchala kartami...

Půvabná Gayle se kromě seriálového herectví věnovala také divadlu a napsala i dvě knihy - jedna se týkala zdravého životního stylu během mateřství a druhá byla sbírkou milostných dopisů jejího otce pro matku, co jí posílal z druhé světové války.

Fotogalerie
24 fotografií