Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Simona Krainová (50): Co všechno ukazuje chlapům za peníze?

/
  • Modelka Simona Krainová promluvila o své platformě na OnlyFans.
    4. září 2023 ● 05:00

    Na kolik si cení svoji nahotu topmodelka Simona Krainová? Sama si určila 19,90 dolaru měsíčně. Zaplatíte tedy 443 Kč, pokud budete chtít sledovat profil české modelky na internetové síti OnlyFans. A lidí, kteří tuto částku jsou ochotni dát, je opravdu hodně.

    Můj profil se za pár dnů dostal na přední příčky na této platformě!“ pyšní se modelka Simona Krainová. Kolik přesně lidí ji sleduje, ví jenom sama modelka.

    „Každý uživatel má možnost zaškrtnout, jestli chce, aby ostatní viděli, kolik tam má sledujících, nebo ne, a pokud to u Simony Krainové vidět není, pak si asi nepřeje, aby to ostatní věděli,“ říká Honza, majitel agentury Only100, která pomáhá modelkám na této platformě k úspěchu.

    Nicméně vzhledem k tomu, že tam modelka dala zatím jen 25 fotek a jedno čtyřvteřinové video, kde posílá svým věrným polibek a má 2500 srdíček, které značí like, tak to znamená, že ji sleduje slušná skupina lidí. Přihlásili jsme se i my. Každý majitel účtu si může vybrat, kolik chce, aby stál jeho měsíční příspěvek od 4.90 dolarů po 49.90 dolarů. Simona Krainová si vybrala zlatou střední cestu. 19.90 dolarů. Když jsme se ale přihlásili, platili jsme 24 dolarů. Proč? Majitel agentury Only100 tvrdí: „Dolary navíc jsou poplatek pro OnlyFans.“ 

  • 1.

    Spropitné

    Vstupujeme tedy na účet, kde nás vítá popiska: „Elegantní žena. Topmodelka, influencerka, herečka a zábavná dívka v nejlepším věku.“ Pak tam jsou fotky, na nichž stojí v punčochách na schodišti před domem, v plavkách se opírá o okraj bazénu, nebo jako ryba lapená v síti si v síťovině zakrývá dlaněmi svá ňadra.

    U každé fotky je možné dávat tipy neboli spropitné. U těchto jich moc není, ale u jedné z nejodvážnějších, kde leží na pláži v proutěném křesle zcela nahá, ji mohou lidé přispět pěti, deseti, dvaceti nebo třiceti dolary. Zatím tam nasbírala 190 dolarů. Maximálně může u těchto fotek dosáhnout 300 dolarů, tedy 6600 Kč jako bonus. 

    Simona Krainová
    Autor: Instagram

  • 2.

    Bradavky

    Čím odvážnější fotka, tím rychleji dosáhne tohoto limitu. Má to ovšem i stinné stránky. Rajcovní snímky přitahují určitou kategorii mužů, kteří je rádi komentují. Jeden u fotky na pláži napsal: „Bože, ty bradavky, wauuu.“ A další se svěřil se svými sexuálními potřebami, když poznamenal: „Musel jsem si to nad touhle fotkou udělat, neskutečná.“

    Jsou zde ale i mnohem slušnější fanoušci, kteří nepřiznávají, co při sledování lechtivých obrázků dělají a zdvořile se ptají: „Dobrý den, Simonko, je možné někde vidět víc?“ A pak je tu celá řada čistě pochvalných komentářů typu: „To je bříško.“ Nebo: „Jako chytrá horákyně, oblečená neoblečená. Každopádně nádherná.“ Případně: „Vím, že nebudu originální. Nicméně super fotografie a úžasná prsa.“

    Vyretušované Krainové zmizel pupík!
    Autor: Instagram

  • 3.

    Podpora

    Sama modelka svým podporovatelům děkuje: „Udělali jste mi velkou radost. Děkuji za vaše reakce a zprávy, jak za ty milé a podporující, tak i za ty odvážnější. Doufám, že Vás moje společnost zde nepřestane bavit stejně, jako vy nepřestanete bavit mě… Musí to být prostě vzájemný … stejně jako v reálném životě…“ říká Krainová. 

    Simona Krainová provokuje ze Svatého Martina.
    Autor: Instagram

  • 4.

    Proč do toho šla?

    Simona Krainová se rozhodla přejít na platformu OnlyFans, protože na instagramu, kde jí sleduje přes 429 tisíc lidí, má vždy problém, když sdílí fotku, na níž je náznak bradavky. Na OnlyFans jsou tyto snímky žádané. OnlyFans funguje to v podstatě tak, že jednotliví tvůrci nahrávají pravidelně videa, či fotky, a jejich fanoušci následně platí za to, že je mohou zhlédnout, případně zaplatí přímo za dané dílo prostřednictvím měsíčního předplatného nebo také formou tzv. spropitného.

    Účet je sice možné založit zcela zdarma, ale každý tvůrce si stanoví za svůj obsah poplatek, bez ohledu na to, jestli jde o video nebo jen obrázek. Výdělek se rozděluje tak, že tvůrce si z něj ponechá 80 % a OnlyFans zbývajících 20 %. Zakladatel OnlyFans Tim Stokely řekl: „Náš web zhlédne během 24 hodin asi 200 000 nových uživatelů a každý den se registruje kolem 7 -8 000 nových tvůrců.“

    Odvážná fotka modelky Simony Krainové
    Autor: Instagram

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Andrea Verešová o Krainové a jejím OnlyFans: Také jsem o tom přemýšlela! David Turek, Elmer Carvalho

    Fotogalerie
    47 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 69

Uživatel_5522193: Ten byl dobrej 😁

(06. 09. 2023 12:44)

eremita: To, že je Krainová za zenitem a míní si přivydělat, se dá pochopit. Že ovšem jako matka vystavuje syny takové ostudě, si neuvědomuje? Pro peníze a zašlou popularitu udělá vše málokdo.

(04. 09. 2023 22:53)

krapotkin: Asi jí to ještě nikdo neřekl.

(04. 09. 2023 21:15)

ELLA Průšová: Co to má s prsama, to jí nějak uniklo! Ona může přitahovat leda stařečky-dědečky, sama je stará koza vyskákaná! Že je ale už dost ošklivá, kdyby si raději dodělala 9. třídu základky!

(04. 09. 2023 21:00)

Uživatel_5505265: Co já viděl v životě mrtvol. A HEZČÍCH. Tomu se říká propagace chirurgů.

(04. 09. 2023 20:31)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy