Simona Krainová se ani po padesátce nemá zač stydět, a přesně podle svého hesla „fu*k the age“, tedy „mr*at na věk“, se odhodlala k velice kontroverznímu rozhodnutí - začala se angažovat na OnlyFans, což je speciální web, který za jistý poplatek umožňuje uživatelům prohlížet si pikantní, leckdy erotické až pornografické snímky. Poslední dobou se tam začaly vyskytovat i celebrity a Simona, kterou omezovala přísná pravidla instagramu, mezi nimi nemůže chybět.

Jenže právě kvůli tomuto rozhodnutí teď sklízí na sociálních sítích slova obdivu, a to jak od fanoušků, tak i od některých slavných osobností, ale i posměch. Kromě známého grafika Tomáše Břínka (41) alias TMBK, jenž si ze Simony hned vystřelil jednou ze svých povedených fotomontáží, se do ní navezla i o generaci mladší modelka Natálie Kočendová (23). Kráska, která by věkem klidně mohla být Simoninou dcerou, k tomu využila svou fotku ve svůdném prádle.

Video
Video se připravuje ...

Natálie Kočendová je jednou z nejkrásnějších českých modelek Instagram

Zapózovala v bílém negližé u zrcadla a provokativně se ptala: „Kolik byste byli ochotní dát za mé OnlyFans?“ Jako kdyby snad zjišťovala, jaká je poptávka po její nahotě, aby pak mohla dát lákavou nabídku! Všechny, co se okamžitě zaradovali a těšili na pikantní obsah, ale nedlouho poté zklamala. „OnlyFans nemám v plánu, dostala jsem jenom úkoly,“ vysvětlovala Natálie dodatečně a s úsměvem.

Její dnes již zmenšená ňadra (a další intimní partie) zůstávají nadále skryta a dostupná pouze pro oči případného partnera. Pokud si tedy nějakého v dohledné době najde. Nedávno se totiž nechala slyšet, že je po rozchodu s fotbalistou Davidem Vitáskem (21), do kterého se zaláskovala během reality show Love Island, muži aktuálně velmi zhnusena... a to i když ji zvou na rande třeba 10x za den.

Fotogalerie
103 fotografií