Sonja Lahtinenová je na sociálních sítích dobře známá. Na Facebooku, TikToku, OnlyFans a Instagramu má více než 800 000 fanoušků. Ty většinou zajímá jediné: Její gigantické vnady! 

Za ty Sonja dala v přepočtu už milion českých korun, investice ale rozhodně nelituje. „Lituji jen toho, že jsem si je nepořídila dřív,“ říká bez váhání. 

Do plastik přitom spadla poměrně brzy. Už v 18 letech si nechala poprvé upravit své poprsí, tehdy ještě pouze na velikost B. To se ale rychle změnilo... Implantáty postupně rostly a rostly a nyní se pyšní implantáty o objemu 2900 kubických centimetrů.

„Když jsem jako mladá dívka vyrůstala v devadesátých letech, naprosto mě inspirovaly ty okouzlující ženy, které jsem vídala na obálkách pánských časopisů,“ vysvětlila, co ji k úpravám vedlo. Silikonové melouny ji zkrátka fascinovaly už od dětství! 

Sonja ale rozhodně není jen bezduchou „silikonkou“ a ke slušným výdělkům na sítích si nechává i své denní zaměstnání – pečuje o pacienta trpícího kvadruplegií, tedy ochrnutím všech čtyř končetin. A to je velmi záslužná činnost.

Video
Video se připravuje ...

Milovnice silikonů Sonja Lahtinenová a Marianne Adeline Kalliová Instagram

Fotogalerie
52 fotografií