Vítězka Miss International Czech Republic 2020 a Top Model of the World 2022 se odhodlala k ráznému kroku - rozhodla se jít na plastiku ňader. „Se svou postavou nejsem spokojená, to já asi nikdy nebudu. Ale možná budu spokojenější za dva měsíce, protože jdu na zmenšení prsou,“ prozradila Natálie Kočendová pro Super.cz. „Přijde mi, že když jsem zhubla, už jsou na mou postavu moc velká a nevypadá to dobře. Půjdou malinko dolů, asi o polovinu.“

Je dost neobvyklé, že se pro zákrok rozhodla v létě - přece jenom se v tohle roční období rány hojí méně rychle a navíc pak po operaci bude muset nosit pevné, stahovací prádlo, což je v parnu nic moc. Půvabná modelka měla ovšem velice jednoduché a logické vysvětlení, proč tomu tak je... „Rozhodla jsem se pro nejlepšího doktora u nás, u kterého se čeká hodně dlouho, takže když mi dal termín, řekla jsem ano, jdu do toho, a je mi jedno, že je to v srpnu,“ objasnila Natálie.

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná miss Kočendová z Love Islandu o nevěrníku Davidovi: Už je v rodině! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Věří, že právě zmenšení silikonem vyztuženého poprsí jí otevře nové možnosti v modelingovém světě - například by prý mohla začít dostávat více „fashion“ nabídek, co jsou jí pro velké „nárazníky“ zatím odepírány. Z Natáliiny operace však není příliš nadšený její partner, fotbalista David Vitásek (21), do kterého se modelka zakoukala během reality show Love Island - a dokonce mu dokázala odpustit i to, že jí (i produkci) po celou dobu lhal. Byl totiž zadaný, což je v zásadním rozporu s pravidly. Z toho důvodu byl pak ze hry vyloučen.

Menší poprsí u partnerky David příliš neschvaluje. „To rozhodnutí se mu moc nelíbí, ale důležité je, abych se já cítila dobře,” zdůraznila Natálie. Ze svých aktuálních čtyřek bude mít už v srpnu dvojky. „Udělám si ještě posledních pár fotek, přehlídek... a potom už budu s menšíma prsama,“ těší se kráska, která v minulosti randila s barberem Lukášem Valčuhou (35), jenž si říká Laky Royal. Dokonce s ním i otěhotněla, o miminko však v pouhém šestém měsíci přišla. Překonat bolest jí jistě pomohla i nová láska.

Fotogalerie
64 fotografií