Dlouhé roky byl ženatý s Evou, s níž má syna Štěpána a dceru Kateřinu. Ovšem poté, co se jejich cesty rozešly, našel si Šebrle lásku v mladší cukrářce jménem Lenka. Sdíleli společné zamilované fotky, objevovali se spolu na akcích, a dokonce se společně nechali nafotit pro Playboy.

Před pár dny vyšlo najevo, že i tento vztah už je minulostí. „Ne, ne, ne! To je historie…“ opravil Honzu Dědka (51) v jeho show, když se ptal, zda ještě tvoří s Lenkou pár.

A teď někdejší olympijský vítěz odhalil další perličku ze soukromí - je prý spokojený a zamilovaný. „A je po vašem boku nyní nějaká nová žena?“ dostal od reportérky primáckého Showtime přímou otázku na dostizích v Chuchli. Jenže moderátor se přece jen malinko vykrucoval. „Já už jsem to jednou říkal: Po mém boku je vždycky nějaká žena.“

„Ne, to neprozradím, jednou se to dozvědí, ale zatím ne,“ řekl posléze k tomu, kdo jeho nová známost vlastně je. Nyní ho ale čeká především dovolená s dětmi, na kterou se moc těší.

Na dostizích si také nezapomněl vsadit, ale bohužel jeho favorit prohrál. Nebo snad bohudík... přece jen se říká, že neštěstí ve hře, štěstí v lásce. Tak třeba už má tím Roman definitivně potvrzeno, že našel tu pravou. „No, nedaří se mi ve hře, to je pravda,“ smál se v Showtime Šebrle, jinak také tvář primáckého zpravodajství.

 

Video
Video se připravuje ...

Šebrle se svou bývalou holkou v Playboyi! Podívejte se na ukázku! Playboy

Fotogalerie
59 fotografií