Tohle léto může olympijský vítěz v desetiboji opět tančit hříšný tanec na baru a navazovat známosti se ženami. Zjevně už totiž nemá žádné závazky! Rozchod s atraktivní maminkou čtyř dětí propálil sám v talkshow 7 pádů Honzy Dědka. „Pokud vím, vaše partnerka je cukrářka…” utrousil moderátor a Šebrle ho hned zarazil a opravil: „Ne, ne, ne! To je historie…“

Atraktivní blondýnku z Brněnska, s níž se seznámil přes Instagram, oficiálně jako svou partnerku představil na zářijové premiéře velkofilmu Jan Žižka, od té doby se s ní ale víckrát neukázal..

Na to, co přesně se v jejich mladém vztahu pokazilo, však Šebrle do uzávěrky vydání neodpověděl.

Nenapravitelný donchuan z televize

Olympionik už před rozvodem s atletkou Evou na mejdanech řádil jako smyslů zbavený. Začínal na baru a končil v objetí s jinými. Například na večírku TV Prima před pěti lety byl načapán u záchodků, jak se muchluje se sekretářkou Denisou. Tenkrát Šebrle své chování ještě vysvětlii a průšvih doma vyžehlil, ale žen se nevzdal a s dalšími večírky přišly další kratičké známosti. Eva si proto také našla jiného partnera, v tichosti se rozvedli a dohodli na dělení majetků i péče o své dvě děti.

Video
Video se připravuje ...

Roman Šebrle těsně před rozvodem: Velké plány s přítelkyní a slova o dětech! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
40 fotografií