Po odvysílání Hlavních Zpráv na letošního Valentýna si ji k sobě pozvalo vedení redakce a byl konec! „Polilo mě horko, protože jsem šla na kobereček k vedení. Byl to šok, absolutně jsem to nečekala, nevěděla jsem ani, jak na to správně zareagovat, prostě jsem se tu informaci snažila nějak vstřebat a jít s ní pryč,“ popisuje Lašková, jak se dozvěděla o svém propuštění.

A to ji přitom před dvěma roky přemlouvali, aby se co nejdřív vrátila z mateřské, neb je jejich hvězda! „S dětmi jsem vůbec dělat nechtěla, ale ve všem se mi přizpůsobili, mohla jsem vysílat jen pár dní, zároveň být opět součástí hlavního zpravodajství. Tak jsem měla pocit, že ta pozice, minimálně podle toho, co mi bylo slíbeno, bude stálá. Bohužel nebyla...“ rekapituluje zklamaně bývalá moderátorka, která je teď doma, stará se o syny Benedikta (5) a Vincenta (2) a do toho rozmýšlí, kam se vrtne dál.

V rozhovoru Lašková prozrazuje i to, co si řekly s kolegyní Evou Hecko Perkausovou (29), která ji po své mateřské „pauzičce“ na moderátorské židli nahradila.

Měla dva parťáky

Jediná krátkovlasá Česká Miss (z roku 2013) nejprve moderovala zprávy se zlatými medailemi ověnčeným desetibojařem Romanem Šebrlem (48), později pak s moderátorským benjamínkem Matějem Misařem (30).

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Velký rozhovor s Gábinou Laškovou už v pátek v Blesk tv MAGAZÍNU! A dále čtěte:

  • Jana Plodková o zákulisí komedie Život pro samouky.
  • Největší módní průšvihářky očima Iny T.

 

Fotogalerie
59 fotografií