Pro všechny byl náhlý konec Gabriely na postu moderátorky zpravodajství na Primě velkým překvapením. Její židli za pultem hlavní relace dostala Eva Perkausová (28), která se vrátila z mateřské dovolené a na její původní židli vedle Romana Šebrleho (48) zůstala Soňa Porupková (32).

Rošáda Laškovou dost překvapila, stejně jako nabídka do zábavné relace po zprávách. S díky odmítla a dala na Primě výpověď.

Respektuju rozhodnutí ze strany Primy a CNN Prima News a děkuji za nabídku setrvat na jedné palubě. Rozhodla jsem se ji však odmítnout, a tedy zcela odejít. Na časy na Palmovce budu vždycky vzpomínat, byla to nejkrásnější léta. Zažila jsem věci, o kterých se mi nesnilo, poznala jsem práci, kterou jsem si zamilovala, a dělala vždy vše proto, abych ji dělala nejlíp, jak jsem mohla,“ napsala na Instagram bývalá královna krásy.

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Po odchodu je Gábina doma se syny a věnuje se zvelebování domu. „Poslední dny jsem se nezastavila, hezky nezastavila. Pracovali jsme na zahradě a na víkend přijela rodina,“ pochlubila se kráska, kterou rozplakala obří kytice.

„Tohle překvapení mě dostalo, řasenka tekla proudem. Achjo, mám vás všechny tak ráda. Chybíte mi. Děkuju!“ poděkovala za nádherný pugét od bývalých kolegů z televize Gabriela.

Fotogalerie
34 fotografií