Ta ale na rozdíl od svých vyšoupnutých kolegyň Laškové z Hlavních zpráv a Soukalové ze Showtimu plakala dojetím. Těsně před začátkem pravidelné nedělní PARTIE Terezie Tománkové jí kolegové ze zpravodajské redakce CNN Prima NEWS přichystali nečekané překvapení k oslavě 25 let na Primě! Gratulaci a poděkování pro Terezii natočilo víc než tři desítky kolegů - včetně moderátorů, reportérů nebo i generálního ředitele skupiny Prima, Marka Singera. Originálním způsobem popřáli také kolegové z online.

„V té reportáži bylo vše řečeno, děkuji Ti moc za Tvoji práci, děkuji Ti, že jsi s námi na Primě a CNN Prima NEWS a všechno nejlepší do dalších let tady na Primě,“ řekl během toho, co předával Terezii květiny Pavel Štrunc, šéfredaktor zpravodajství a publicistiky CNN Prima NEWS.

Dojatá Terezie Tománková sotva hledala slova. „Dojalo mě to, moc si toho vážím, to já vám moc děkuju! Děkuju všem, že jste to se mnou vydrželi, děkuju za ta slova. Ale ono je to obráceně - já děkuju, že tu s vámi můžu být, že jste si mě tu nechali, a děkuju divákům, že to se mnou takhle dlouho vydrželi,“ uvedla se slzami v očích.

V televizi Prima začínala jako reportérka, postupně se vypracovala až na moderátorku hlavní zpravodajské relace, kterou moderovala s kolegy Jiřím Chumem, Tomášem Drahoňovským a nakonec s Tomášem Hauptvogelem.

Video
Video se připravuje ...

Vzkazy kolegů Terezii Tománkové k jejímu výročí 25 let na Primě. CNN Prima News

Fotogalerie
30 fotografií