Stejně jako v minulých ročnících, i letos se Obecní dům, kde se konal Česko-Slovenský ples, zaplnil krásnými ženami v luxusních róbách. A takovou akci si kupodivu nechal ujít milovník půvabných žen Roman Šebrle.

Za to jeho kolegyně Eva Hecko Perkausová pozvánku dostala a měla i svou teorii, proč Roman zůstal doma. „Určitě tu není, to by mi dal vědět. Nevěděl by s kým dorazit. Ježíš, ten mě zabije. Myslím, že by to nebylo fér, kdyby s jednou přišel a druhou někde nechal. Jé, ten mi dá,“ práskla na kameru Blesk.cz Perkausová na bývalého atleta. Na dotaz reportérky, zda má Roman víc žen najednou, už jen pohotově dodala, že je to spíš otázka na něj.

Narážela na to, že Šebrle začal střídat krásné ženy, většinou blondýny, po svém boku ještě před rozvodem s manželkou Evou, a nepřešlo ho to ani po něm.

Ještě než se rozvedl, několik měsíců randil s podnikatelkou Lenkou, kterou poprvé představil společnosti loni v září. Už tehdy byl v otázkách na společnou budoucnost a případnou svatbu vyhýbavý. A věděl proč. V listopadu už spolu nebyli.

„Jsem rozvedený,“ uvedl moderátor loni koncem listopadu, když nafotil sérii fotek s půvabnou Kristýnou Černou. „Není to moje nová holka, ani žádná jiná nová holka není. Bylo to čistě profesionální focení,“ dodal na vysvětlenou. Pár dní na to byl už ale spatřen s další ženou na rande v restauraci. Tenkrát mu do oka padla brunetka.

Začátkem prosince měla ale televize Prima vánoční večírek a tam byl Roman zase ve svém živlu. Po pár drincích na kuráž už zase laškoval s jinou ženou, podle našich informací asistentkou, opět blondýnou. Dvojice se ten večer k sobě měla víc než přátelsky. Kam jejich kroky z večírku pokračovaly, vědí už jen oni sami, a možná právě i Perkausová..

Video
Video se připravuje ...

Šebrle s novou partnerkou na premiéře Žižky: Dostala jsem moc málo času! David Turek

Fotogalerie
42 fotografií