Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Lásky jedné plavovlásky: Kateřina Brožová slaví 55! Komu všemu ukradla srdce?

/
  • Životem Kateřiny Brožové prošla řada úspěšných mužů.
    Aktualizováno - 10. února 2023 ● 08:54
    9. února 2023 ● 05:00

    Herečce Kateřině Brožové (55) by se mohlo přezdívat femme fatale. Osudovou ženou se totiž stala hned pro několik mužů... Mezi její milé patřili politici, úspěšní podnikatelé i syn komunistického pohlavára. Přesto stále na toho osudvého chlapa čeká...

  • 1.

    Záhadný milenec

    Po rozchodu s majitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem prozradila Kateřina Blesku, že samotou rozhodně netrpí. „Někdo v mém životě byl, ale už není. Momentálně jsem single, ale doufám, že ne na dlouho. Potřebuji lásku a ráda jsem v mužské společnosti,“ přiznala herečka na konci listopadu minulého roku. 

     

    „Já jsem neposlušná. Vždycky jsem chtěla dělat svoji práci. Prostě jsem chtěla žít podle svého. Člověk, který není z branže a začne žít s herečkou, má třeba úplně jiné představy,“ svěřila se v pořadu Show Jana Krause.

  • 2.

    Jaromír Soukup (53)

    Dosud poslední vážnou známostí slavné krásky byl movitý podnikatel Jaromír Soukup. Vztah s ním potvrdila v roce 2014 a vydržel až do toku 2018, kdy oznámili rozchod. Vztah oběma mediálně pomohl – Soukup se na veřejnosti objevoval s krásnou ženou, kterou zná celý národ, a Kateřina zase měla během společných let na Soukupově televizi celou řadu vlastních pořadů. Nakonec mu kývla dokonce i na žádost o ruku, na svatbu už ale nedošlo.

    Z Blesku se totiž Kateřina dozvěděla, že se její milý schází s jinou ženou – navíc s její bývalou televizní stylistkou Simonou Zemanovou! To mělo herečku totálně srazit na kolena a zřejmě i nasměrovat do další životní etapy. Některé zdroje nicméně uvádí, že se měl vztah rozpadnout už před aférou. 

  • 3.

    Jaroslav Veverka (63)

    V roce 2011 byla Brožová spojována se spolumajitelem a předsedou představenstva firmy Noen Jaroslavem Veverkou. Ten byl ale v té době ženatý, a se svou v pořadí již druhou manželkou měl dokonce teprve pětiměsíční dítě.

     

    Veřejně vztah s podnikatelem herečka vždy popírala. „Nic s ním nemám,“ tvrdila tehdy Blesku. Pravdu znají zřejmě jen oni dva. 

  • 4.

    Peter Kovarčík (†61)

    Osud ji svedl dohromady i s producentem (a milionářem) Petrem Kovarčíkem. Ještě v dobách jejího manželství se Zdeňkem Tomanem byl jejím manažerem – pak ale přeskočila jiskra, kterou nešlo ignorovat... 

    Po dvouletém vztahu se v roce 2006 rozešli, neobešlo se to ale bez vášnivých scén. Kovarčík ji osočil, že byla nejdražším eskortem jeho života. Stála ho prý až 10 milionů korun, a o milionový dluh ji dokonce zažaloval. Nakonec ze žaloby sešlo.

    V roce 2015 podnikatel za záhadných okolností zemřel. Smrt si ho našla v jeho luxusním bytě na pražských Vinohradech. Podle všeho uklouzl v koupelně... Protože žil sám, našli jeho mrtvé tělo až po dlouhých čtyřech dnech. 

  • 5.

    Boris Kollár (57)

    Velkou lásku si Kateřina prožila s „multiotcem“ Borisem Kollárem. Slovenský politik a podnikatel má celkem 11 dětí s 10 ženami, a dokonce aktuálně čeká už 12. 

     

    Předseda Národní rady Slovenské republiky za stranu SME RODINA se dal s herečkou dohromady v roce 2006, už po půl roce se ale jejich cesty rozdělily. 

    „Zkrátka se nedají sloučit dva pohledy na život a taky velká vzdálenost,“ vysvětlila tehdy Brožová deníku Aha!. Zatímco ona s dcerou žila v Praze, Kollár sídlil ve 300 km vzdálené Bratislavě. 

  • 6.

    Zdeněk Toman (62)

    V roce 1997 se tehdy 29letá Kateřina s velkou pompou provdala za úspěšného podnikatele Zdeňka Tomana –  generálního ředitele potravinářské a zemědělské firmy Agrotrade a syna posledního komunistického ministra zemědělství. Jejich svatba tehdy měla vlastního tiskového mluvčího a na luxusu snoubenci rozhodně nešetřili. 

     

    Ze vztahu vzešla jediná hereččina dcera Kateřina (20), která krásu podědila po mamince. V roce 2004 ale přišel rozvod. 

     

    „Zamilovala jsem se a vůbec jsem nepodléhala nějakým obavám z toho, že mě někteří lidé odsoudí, že z toho budu mít problémy. Ale postupem času se člověk dovídá, že je to jinak. Uvědomila jsem si časem, že jsme s manželem každý jiný,“ citoval zarmoucenou herečku Expres.cz

  • 7.

    Galerie

    Na všechny fotografie se podívejte do naší galerie. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Kateřina Brožová (52) v moři! Kdo jí dělá společnost při skotačení s rybičkami? Instagram

    Fotogalerie
    158 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 13

y1xcvbnm: Malej , velkej, tlustej, tenkej, je jí to jedno ale hlavně aby měl penízky

(10. 02. 2023 08:55)

ANOrozkradanidotaci: Zlatokopka. Kulantně řečeno - stále čeká na toho pravého. Ještě bohatšího, který se dá ještě snadněji oškubat.

(09. 02. 2023 18:53)

borka30: Kateřina s Jaromírem to byl krásný pár. Moc jim to slušelo Teď on, co žije s Agátou, zestárnul o 20 let, prostě chátrá vzhledem i mluvením.

(09. 02. 2023 11:37)

beda88: u mě skončila již před mnoha lety svým výrokem, že "chudého chlapa by si nikdy nevzala."
asi neví, že karma je zdarma a každého si dožene.

(09. 02. 2023 10:11)

begonie: Před jejím domem vždy parkovaly jen ty nejluxusnější auta - s obyčejným chlapem by se Kateřina ani nezdržovala

(09. 02. 2023 09:30)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy