Smuteční obřad za milovanou slavici proběhne nejdříve v kruhu rodinném v milovaném místě, kde Naďa žila, jak se píše na parte. Bude to v pátek 10. února ve 13 hodin v kostele Narození Panny Marie v areálu kláštera v Želivě. Po církevním obřadu bude Naďa Urbánková uložena do rodinného hrobu.

Jménem pozůstalých je dcera Jana s přítelem Petrem, sestra Drahoslava a její děti s rodinami. 

Lásku měla na rtech, dobrotu v srdci, poctivost ve své duši,“ zní citát v záhlaví parte. 

Pro veřejnost a širší přátele se bude konat zádušní mše ve středu 15.2. v 18 h v Bazilice Nanebevzetí Panny Marie v areálu Strahovského kláštera v Praze.

Sama zdrcená dcera uvedla tyto detaily:

„Vážení přátelé, vzhledem k tomu, jak obrovská vlna lásky se zvedla, vnímám, že je potřeba udělat dvě rozloučení s mou milovanou maminkou. První obřad bude pouze pro rodinu a nejbližší u nás doma v Želivě. Druhý smuteční vzpomínkový obřad, na který jste všichni srdečně zváni, se koná ve středu 15.2. v 18 h v bazilice Nanebevzetí Panny Marie v areálu Strahovského kláštera v Praze. Bazilika bude otevřena od 17 h. Mše svatá začíná v 18 h.“

Je jasné, že hold půjde vzdát slavné Slavici plejáda českých hvězd, kterým Naďa za svou kariéru ovlivnila život a stala se jejich přítelkyní. Tato smutná událost snad bude rozloučením, které mnohým pomůže zahájit proces zdravého truchlení ze ztráty milované zpěvačky, maminky a kamarádky.

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Naďa Urbánková (†83): Prošla si těžkými životními zkouškami Videohub

Fotogalerie
68 fotografií