Václav Svoboda se proslavil už jako mladíček v komedii Jak přicházejí básníci o iluze. Jeho jadrné, moravské „klííííd“ ale nyní slavný herec používá spíše na vnoučátka. Má jich totiž spoustu - a co více, nyní se raduje z dalšího přírůstku do početné rodiny. S krásnou novinkou o svém stále se rozšiřujícím klanu se pochlubil sám, prostřednictvím sociální sítě - a není pochyb, že je aktuálně šťastnější, než kdy jindy.

Herec, jehož si diváci zamilovali především v nekonečném seriálu TV Nova, totiž sdílel na instagramu fotku s maličkým miminkem, drobným uzlíčkem radosti v náručí, a s dojemným popiskem: „Představujeme Toníčka, naše páté vnoučátko.“ Snímek doplnil i hashtagy „zasloužilý děda“, „láska“ nebo „štěstí“, z čehož je jasně patrné, že i když se díky roli Lumíra Nykla těší obrovské popularitě, role dědečka je pro něj mnohem důležitější.

Video
Video se připravuje ...

Lesk z února 2020: Herec Václav Svoboda z Ulice se oženil! Petr Macek, Lukáš Červený

Fakt, že je „dědečkem na pátou“, ocenili nejenom jeho fanoušci, kterých má na instagramu na několik tisíc, ale i kolegové z herecké branže - například herečka Martina Randová (51), která nyní rovněž hraje v Ulici a už předtím si ji seriáloví příznivci oblíbili zase v Ordinaci v růžové zahradě 2. „Moc moc moc gratuluju, je překrásnej,“ okomentovala momentku s maličkým Antonínem. A my se k přáním všeho nejlepšího do života přidáváme!

Fotogalerie
45 fotografií