Herečka Barbora Mudrová, kterou proslavila role (polepšené) potvory Áji v nekonečném seriálu Ulice, má za sebou velmi nepříjemné zdravotní neduhy. I když už mnozí z nás žijí v domnění, že se skončením koronavirové pandemie zmizel koronavirus jako takový, jí se virem covid-19 přece jen „podařilo“ nakazit. To, že si nemocí prošla, oznámila skrze instastories na sociální síti.

A co víc, tímto onemocněním, jež může být pro oslabené jedince životu nebezpečné, se nakazil i její malý synáček Kristián! Klouček přitom přišel na svět teprve loni v květnu, je mu tedy pouhých osm měsíců… „Průběh u malého byl teda dost masakr,“ přiznala Mudrová, které původně nedávali lékaři mnoho šancí na otěhotnění. I proto se nepochybně o ten svůj malý zázrak tolik bojí…

Video
Video se připravuje ...

Mrcha Ája z Ulice Bára Mudrová je zamilovaná! Kdo je její láskou? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Přestože oficiální zdroje uvádějí, že průběh koronaviru bývá u novorozenců, kojenců a malých dětí zpravidla mírný, existují výjimky. A tou byl podle všeho Kristián… „Ale už je zase dobře,“ zdůraznila s úlevou jeho slavná maminka. A na důkaz svých slov připojila selfíčko, na němž drží v náručí usměvavé batole. Jistě se ulevilo jak jí, tak i jejímu partnerovi, podnikateli a grafikovi Martinovi.

Fotogalerie
30 fotografií