Jako potvora Ája prošla Bára Mudrová v Ulici obrovskou proměnou. Její postavě se natolik změnil život, že to změnilo i ji samotnou. A nyní se velké životní proměny dočkala také půvabná herečka. „Vítej u nás, Kristiánku,“ oznámila narození syna a zároveň ho přivítala na tomto světě.

Dnes už je herečka maminkou, ovšem ještě před rokem to vypadalo, že se jí možná sen o mateřství nikdy nesplní. Podle Super.cz lékaři herečce oznámili, že pravděpodobně nebude nikdy moci otěhotnět přirozenou cestou. S drsným zjištěním se pak vyrovnávala po svém – vyrazila na túru po horách, kde ušla stovky, až tisíce kilometrů. Pak se stal zázrak!

Několik měsíců po tom, co se půvabná zrzka začala smiřovat s tím, že miminko jen tak nebude, se zadařilo! „Pořád tomu nemůžu uvěřit. Před rokem jsem si balila batoh na hory a hledala nový životní směr. A teď vybaluji tašku z porodnice a v náručí držím vysněné děťátko. Tělo je očividně schopné si někdy poradit, i když mu lékaři nedávají mnoho šancí,“ zní podle Super.cz její slova vděku.

Ani porod ale jednoduchý nebyl. Báře ho museli lékaři vyvolávat, což se pochopitelně vymykalo jakékoliv její představě. Vše ale nakonec dobře dopadlo, dnes už má doma rozkošného synka a těší se jednou na návrat do seriálové Ulice.

VIDEO: Mrcha Ája z Ulice Bára Mudrová je zamilovaná! Kdo je její láska?  

Video
Video se připravuje ...

Mrcha Ája z Ulice Bára Mudrová je zamilovaná! Kdo je její láska? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií