„Jsem babička!!! Jupí! Ta radost a štěstí se nedá popsat💕💕💕 Slavíme a těšíme se, až tě uvidíme, naše nejmilejší holčičko na světě!💕💕💕 Sárinko, dcerko, jsi pašák 👍🥰🥰🥰Honzíku, zeťáku, gratulujeme!!!!“ napsala Lucie Benešová k fotce, na které se usmívá a v ruce drží příznačně sekt na oslavu. Dcera Sára, kterou si před lety adoptovala, se v pouhých 22 letech stala maminkou.

Ve stories na instagramu pak pyšná novopečená babička už popíjela sekt a připíjela na zdraví nového přírůstku do rodiny. „Moje milá vnučko. Vítám tě na tomhle světě a už se nemůžu dočkat, až tě poňuchlám,“ napsala Lucie a prozradila i jméno holčičky. „Krásný, šťastný život, Melánie zlatá!!!!!“

Sama Lucie Benešová poprvé rodila už ve 22 letech. Shodou okolností přesně před 25 lety porodila vnadná kráska syna Luciána, který nyní oslavil 25 let a sám je už ženatý. Lze proto očekávat, že se hereččina rodina bude díky početnému potomstvu brzy rozšiřovat dál. Kdyby se Lucián stal tatínkem, udělal by prarodičem i herce Filipa Blažka (48), s nímž herečka léta tvořila pár, nikdy ovšem ke sňatku nedošlo.

VIDEO: Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu? 

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu? Markéta Reinischová

Fotogalerie
34 fotografií