Tatiana Drexler se na svém instagramu pochlubila fotografiemi ze začátku své kariéry. Se silným make-upem a ve výrazném kostýmu je skoro k nepoznání, ta samá jiskra ale tehdy mladé tanečnici vydržela dodnes.

Drexler v roce 1987 emigrovala se svým tehdejším manželem a tanečním partnerem Peterem Ingrišem z Československa do Německa. Aby se uživili, začali tam tanec vyučovat a dobré jméno si udělali i v tamních soutěžích. 

Dnes je Drexler několikanásobná mistryně Slovenska i semifinalistka mistrovství světa profesionálů. Své zkušenosti pravidelně zúročuje i v televizních tanečních pořadech. 

Ačkoli se jim dařilo na parketě, v soukromém životě to tak valné nebylo a manželství s Ingrišem nevydrželo. Nakonec našla lásku u kriminalisty Hartmuta Hoppa, s nímž v současnosti žije v Hannoveru. Do Čech pravidelně dojíždí kvůli StarDance, kde soutěžící hodnotí přísně, ale spravedlivě. A především řeší, zda mají dost »vystretá kolena«, tedy v překladu, jestli jsou zpevněná a člověk jestli je narovnaný a nehrbí se.

VIDEO: Tanečník Marek Dědík: Do další StarDance by šel hned, ale už ne na parket! 

Video
Video se připravuje ...

Tanečník Marek Dědík: Do další StarDance by šel hned, ale už ne na parket! Markéta Reinischová

Fotogalerie
65 fotografií