Lídr skupiny Team Paľo Habera patří nepochybně mezi nejcharismatičtější slovenské zpěváky a také mezi nejdrsnější, a přitom nejzábavnější porotce pěvecké show SuperStar. S modelkou Danielou Peštovou (51) má tento sexy muž s šesti křížky na krku dvě děti, dceru Ellu (19) a syna Paula Henryho (13), kromě nich je však otcem i dnes již dospělé dcery Zuzany, po svatbě příjmením Koperniech. Její maminkou je Haberova první manželka Naděžda - která dnes žije v Americe. Dvojice se rozvedla v roce 2000 po patnácti letech společného života. 

„Mě tak hned něco na kolena nedostane. Jsem fakt Beran, a když mě někdo chce dostat na dno, o to víc tlačím na pilu, aby se mu to nepodařilo,“ tvrdil před mnoha lety v týdeníku Instinkt Habera. Přesto však přiznal, že ne vždy je takový tvrďák, jak by se mohlo na první pohled zdát... i než jak by si možná sám přál. „Pokud se mnou něco skutečně zamávalo, tak ten rozvod,“ prozradil totiž s tím, že důvodů, proč rozpad vztahu s Naděždou tak bolestně nesl, bylo hned několik.

VIDEO: Pavol Habera a Daniela Peštová: Luxusní pár, který Vary pojal jako rande! 

Video
Video se připravuje ...

Pavol Habera a Daniela Peštová: Luxusní pár, který Vary pojal jako rande! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Tolik let spolu, byla tam dcera - to nebylo jednoduché. Tehdy jsem na tom byl velmi špatně,“ přiznal zpěvák, jenž v minulosti vystupoval i v jednom populárním českém muzikálu - ve Třech mušketýrech, kde mu byla svěřena role D'Artagnana. Co ale způsobilo konec manželství, které se neobešlo bez závazků, je dodnes zahaleno tajemstvím. Ani jedna strana se k tomu nikdy nevyjádřila. Přece jenom se to stalo v dobách, kdy si celebrity ještě nevylévaly srdíčko na sociálních sítích.

V květnu 2000 pak rozvedený zpěvák poznal celosvětově uznávanou topmodelku Danielu Peštovou, a během společného moderování známé modelingové soutěže v Praze přeskočila ona pověstná jiskra. Také krásná plavovláska byla tehdy rozvedená, a i ona měla již jedno dítko - ze vztahu s italským podnikatelem Tommasem Butim totiž vzešel syn Yannick Fausto (26). A i když Haberově romanci s Peštovou zpočátku nikdo nepředvídal dlouhou budoucnost, dnes tvoří jeden z nejstabilnějších párů našeho showbyznysu. 

Fotogalerie
59 fotografií