Herec Martin Zounar pochází z herecké rodiny – jeho otce, herce Miroslava Zounara (†65), si jistě každý hned na první dobrou vybaví jako do kovboje stylizovaného předsedu hoštického JZD z komedií Slunce, seno. A tohle povolání láká i jeho dcerku Claudii, která má za sebou už četné zkušenosti před kamerou – poprvé si zahrála v seriálu Přístav, poté se objevila v Krejzových a naposledy byla k vidění ve Slunečné, kde jí seriálové rodiče ztvárnila Jana Stryková (43) s Karlem Zimou (50).

Z Claudie, jejíž maminkou je producentka Simona Brdičková (43), která stojí mimochodem i za úspěšnou Slunečnou, roste pomalu, ale jistě mladá žena. A začíná si to uvědomovat i tatínek Martin Zounar, jenž o víkendu s dcerkou navštívil ples. Ve večerní róbě, s krásně upravenými vlásky vypadala dívenka neskutečně dospěle. „Je to nejvíc,“ svěřil se na sociální síti herec a připojil i video, na němž si s Claudií dopřává takzvaný ploužák, tedy pomalý tanec. „S dcerou poprvé na plese tančíme. Byl jsem dojatý. Šaty – vše, co má slečna mít.“

VIDEO: Hubnoucí Martin Zounar: Partnerka je nadšená, že si na něj zase vidím

Video
Video se připravuje ...

Hubnoucí Martin Zounar: Partnerka je nadšená, že si na něj zase vidím. Kisa Císařová

Jeho otcovská hrdost na oplátku dojala i celou řadu jeho fanoušků i kolegů z umělecké branže. „Martine, tyhle okamžiky jsou nej,“ souhlasila s ním například herečka Yvetta Blanarovičová (58), která je maminkou dnes již dospělého syna Matyáše. Video ale zamávalo i s Reginou Řandovou (54), Janou Paulovou (67) či s Petrem Rychlým (56). „Úplně jste mě dojali. Táta a dcera. Krásný,“ přiznala pohnutě herečka Martina Randová (50) – ta je na rozdíl od těchto komentujících hvězd (prozatím) bezdětná.

Fotogalerie
62 fotografií