Malá Lada, dcerka „Alice z Ulice“, se narodila několik dnů po původně plánovaném termínu. Možná právě proto má takřka učebnicové míry a má se čile k světu - jak o tom alespoň referoval hrdý tatínek Kryštof Vondráček i šťastná maminka. „Lada je zdravá, obě jsme to daly a všem děkuju za podporu. Především pak našemu novopečenému otci Kikinovi. Je skvělý, jak moc chlap před i při porodu může být nápomocnej, při věci, jak může pečovat a bečet při bondingu jak malej,“ napsala na sociální síti herečka Eva Hacurová.

„Ty hodiny před samotným porodem byly hodně krušné, ale v určitou fázi se vše tak rozjelo, že bylo rychle po všem. Zpětně myslím, že mě celý ten zážitek naučil příliš nelpět na dokonalé představě, ale otevřít se tomu, že všechno nemusí proběhnout podle vysněného plánu. Nakonec je nejdůležitější, aby máma i mimčo byly v pohodě,“ uvedla po porodu mladá maminka.

Výběr jména zaujme nejednoho diváka Ulice, protože dcera Alicina partnera Bedřicha v podání Adriana Jastrabana (53) je také Lada. Podle Evy nejde o náhodu: „S Kryštofem jsme od začátku byli přesvědčení, že určitě čekáme kluka a tam jsme se shodli na jménu hned. Pak jsme byli lehce v koncích, protože se nám ta holčičí jména nezamlouvala. Tou dobou se linka Alice a Bedřicha hodně točila kolem cestování do Opavy za Ladou, tak jsem doma tohle jméno nadhodila a partner se do něj zamiloval. Už nás nepustilo. Je to krátké, české a neobvyklé. Ideál,“ dodává Eva.

VIDEO: Drbárna z ULICE: Kdo obšťastňuje starší ženy v Ulici?

Video
Video se připravuje ...

Drbárna z ULICE: Kdo obšťastňuje starší ženy v Ulici? Videohub

„Smekám před každou ženou, která to dala. Všechny jste hrdinky. Vždycky to nemusí být 'nejkrásnější zážitek v životě', nemusíte hned bejt super šťastný, ani hned zapomenout na všechnu bolest, protože vám do ruky dali ten 'uzlíček štěstí'. Buďme na sebe, ženy, pyšné, ať už ten porod byl přirozenej, orgasmickej, překotnej, nechutně dlouhej, skončil císařem...“ zdůraznila mladá herečka, která se netajila tím, že pro ni bylo těhotenství emočně i fyzicky náročné, a to zejména prvních několik měsíců.

Evin odchod na mateřskou dovolenou proběhl v ateliérech Ulice už před několika týdny. Díky velkému předstihu v natáčení mohou diváci Evu stále ještě vídat na televizních obrazovkách. Evina postava kovářky Alice prožívá ve vztahu s Bedřichem krušné chvíle, před nedávnem si totiž vyjasnili situaci kolem možnosti založit společně rodinu. Bedřich je rezolutně proti, zatímco Aliciny mateřské pudy se ozývají naplno.

Jakým směrem se bude tento příběh ubírat? A jak vyřešili scénáristé Ulice Evin odchod na mateřskou dovolenou? Toho se dočkají diváci v nadcházejících týdnech. Otázka, kdy se Eva vrátí do práce, je sice zatím předčasná, ale po její letošní nominaci na Českého lva za vedlejší roli ve filmu Chyby lze předpokládat, že ani po porodu nebude mít o práci nouzi...

Fotogalerie
28 fotografií