Tak tahle dětská oslavička připomínala rovnou celý festival. Monika Bagárová a Makhmud Muradov druhé narozeniny své holčičky skutečně nepodcenili. Na zorganizování akce si najali profesionální firmu – a zjevně se vyplatilo!

Oslavu umístili do zámecké oranžerie a trvala vesměs celý den. K dispozici bylo nejrůznější občerstvení, skákací hrad, útulné týpí, ve kterém si děti mohly malovat, herci převlečení za pohádkové postavičky, se kterými si drobotina mohla hrát, malovalo se na obličeje, hrála živá muzika, tančilo se, zpívalo a slavilo až do večera. 

Celý areál byl přitom luxusně vyzdoben. Protože téma bylo safari, nechyběly všude postavičky zvířátek, rostliny a přírodní materiály. Děti se mohly válet po příjemných polštářcích a hodovat u nízkého dřevěného stolu. 

Rodiče i řada hostů se o své zážitky z akce podělili na sociálních sítích. A zdá se, že se oslava povedla na výbornou! Největší radost prý měla Ruminka z nové koloběžky. Vedle ní dostala ještě několik kytiček, barbínu, sadu nalepovacích nehtíků nebo kabelčičku. Ta bude zřejmě po mámě!

VIDEO: Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií