Pokud se příznivci sociální reality show Výměna manželek tento týden těší na hádky a neshody, musíme vás zklamat. Tentokrát to taková divočina nebude. Ale nuda to nebude také - jedním z účastníků je totiž zpěvák Honza Bendig známý ze SuperStar a jeho přítel Lukáš, kteří žijí vesnici Trhová. Hvězdný pár oslovila produkce tohoto pořadu a dvojice nebyla proti, jelikož sám zpěvák tento pořad miluje.

Mladý umělec nahradí maminku Růženu v Žatci, kde žije s manželem Štefanem (52), dvojčaty Leonem (18) a Nikolasem (18), a dcerou Cindy (13). Často je prý chodí navštěvovat ještě jejich čtyři starší potomci i s vnoučaty. Rodina se do Čech vrátila teprve před rokem po sedmiletém pobytu v Anglii. Honza se zaraduje, jakmile do Žatce vjede. „Já jsem tady několikrát vystupoval, lidi jsou tady super,“ svěří se. A záhy se ukáže, že místní si ho moc dobře pamatují!

VIDEO: Výměna manželek: Jan Bendig pod návalem fanoušků!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Jan Bendig pod návalem fanoušků! TV Nova

Bendiga čeká jak ve své náhradní rodině, tak i ve městě jako takovém velká popularita. Když ho spatří členové domácnosti, ve které stráví deset dní, nešetří obrovským nadšením. „První šok je ten, že je to Bendig. Ten druhý šok, že je to kluk. A ještě k tomu, že je to Rom jako my,“ žasnou děti nad svou dočasnou „maminkou“. „Tomuhle se říká výhra v loterii. Nikomu se nepoštěstí mít tady idola, zpěváka pro mladý lidi,“ souhlasí i tatínek Štefan.

A tím to ale zdaleka nekončí. Stačí, aby se šel Jan projít po městě, kde Výměna probíhá, a začali ho zastavovat jeho fanoušci, kteří chtěli nejenom podpisy, ale i fotky, a dokonce i piští radostí. Jak sám Lukáš potvrdí, Honza má právě v Žatci velkou fanouškovskou komunitu, a tak mu nedělá problém na ulici předvést koncert...

A maminka Růžena v Trhové? Ta se po boku producenta Lukáše taky nudit nebude. Mladý muž ji třeba vezme do gay baru, anebo zprostředkuje setkání se zpěvačkou Monikou Bagárovou (27) a její malou dcerkou Ruminkou (1,5).

Fotogalerie
33 fotografií