V poslední epizodě reality show, která je zároveň i pozoruhodnou sociální sondou, se střetly dva odlišné světy. Jedna rodina byla i přes partnerské neshody postavená na vzájemné výpomoci, v té druhé byly role mužů a žen striktně dané.  I když si obě maminky na chod nových domácností nakonec zvykly a přizpůsobily se, ke svým rodinám se vracely s novou nadějí, že bude všechno jinak. Především Kristýna (28) z Pardubic, jejíž vztah s Martinem (30), s nímž má rozkošnou dcerku Natálku (3), byl před rozpadem.

Martin sice po desetidenní zkušenosti s jinou maminkou tvrdil, že mu účast ve Výměně manželek dodala kuráž na manželství zapracovat a leccos napravit, bohužel zůstalo jenom u slov a ne u činů. Vše se zase vrátilo do starých kolejí, a proto se rozhodli své manželství nadobro ukončit. „Ta Výměna nám pomohla, zjistili jsme, že už nemá smysl pokračovat dál,“ svěřila se Kristýna na NovaPlus. Po Výměně sice měli emotivní rozhovor a chtěli vztah slepit, to jim však vydrželo jenom pár dní. Chování manžela prý zašlo „za určitý hranice, za který nikdy neměl zajít, i ohledně psychického nátlaku a tak“.

VIDEO: Výměna manželek: Velmi zajímavé seznámení!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Velmi zajímavé seznámení! TV Nova

Paradoxně došlo na slova náhradní maminky Oliny (33), která tvrdila, že v jejich domácnosti už není láska. „Je to tu chladný. Není tu cítit ten domov.“ Rozvod ale už dnes má Kristýna s Martinem za sebou a dcerku má ve své péči Kristýna. Nového partnera prozatím nemá a ani nehledá, její bývalý manžel už ale dlouhou dobu přítelkyni má. Dal se s ní dohromady krátce poté, co si s Kristýnou vrátili snubní prstýnky a začali řešit rozvod. Zlá krev ale kvůli tomu mezi nimi nepanuje. „Upřímně jim to přeju, jsem ráda, že bývalý muž našel ženu, se kterou je spokojený. Vycházím s ní dobře,“ tvrdila Kristýna.

Také Olina z Krupky, kde žije se svým manželem Davidem (36) a po sedmnáctiletém vztahu společně vychovávají tři potomky, Davida (16), Chanel (16) a Kristiána (11), se pochlubili novinkou ve své rodině. Rozrostla se o další členy. Ne, že by jim přibylo další dítko, ale - pořídili si rybičky. „Nemusí se to venčit, psa nechtěli venčit. Rybičkám stačí jednou za týden jídlo,“ smála se dáma, která při natáčení prozradila, že si ji manžel coby šestnáctiletou „koupil“ od jejích rodičů za 25 tisíc. O rok později se už radovali z prvního miminka...

Fotogalerie
23 fotografií