V nové epizodě Výměny manželek čeká diváky rodina, která žije v Krupce. Patří do ní Olina (33), David (36), David (16), Chanel (16) a Kristián (11). Manželé jsou spolu 17,5 let, ale domácnost je tu čistě na ženách, muži údajně nepomáhají téměř s ničím. A to dokonce i přesto, že je David nezaměstnaný - pracuje jenom Olina, je operátorkou ve skladu. „Štve mě, že tady ležíš dvacet pět hodin na sedačce. Telefon v ruce, dálkovač v ruce... co ti chybí ještě víc?“ rýpe do manžela lámanou češtinou. Doufá proto, že to jejich účast v reality show, na jejímž konci je nemalá finanční odměna, může leccos změnit.

Na druhé straně se poznáme s Kristýnou (28), Martinem (30) a Natálkou (3), kteří bydlí v Pardubicích. Vztah mladého páru je po pouhých šesti letech na pokraji zhroucení. Od Výměny proto očekávají, že jim pomůže rozhodnout se, co dál. Martin Kristýnu prý hodně komanduje, například jí určuje, jak má mít upravené vlasy, nutí ji k věcem, které ona dělat nechce, a často se kvůli tomu hádají. Oba už několikrát uvažovali, že půjdou od sebe, jelikož romantika mezi nimi již dávno vyprchala. „Manžel si myslí, že to mezi náma pořád bude žhavý. Jeho nejlepší hláška je 'ty to chceš, jenom to ještě nevíš',“ citovala jej Kristýna.

VIDEO: Výměna manželek: Velmi zajímavé seznámení!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Velmi zajímavé seznámení! TV Nova

Nejpozoruhodnější bude na této Výměně manželek pár z Krupky. Seznámili se na Slovensku, kde David Olinu podle svých slov naložil do auta a odjeli do Česka. A nebylo to jenom tak... „Koupil sis mě od mých rodičů za 25 tisíc, nestyď se,“ říká se smíchem Olina. „To bylo věno,“ brání se David, aniž by si uvědomoval, že věno je majetek, který přináší nevěsta do manželství, ne částka, kterou za ni zaplatí ženich její rodině. Kdo umí počítat, záhy si vypočítá, v době, kdy si spolu začali, bylo Olině pouhých 16 let, jelikož o rok později už porodila své první dítko.

Na celé rodině je vidět, že rozhodně nestrádají, a sama Olina přizná, že jsou jejich výdaje na jídlo opravdu hodně vysoké. „Snažím se šetřit, ale to nejde, děti mají pořád hlad. Když jdeme do fastfoodu, tak tam utratíme najednou 1200 - 1500 korun. Koupíme třeba třicet až čtyřicet hamburgerů a další přílohy. Ten nejmladší sní třeba 10, 12 hamburgerů naráz,“ líčí svému dočasnému partnerovi Martinovi, který nestačí zírat. Snaží se ji navést na úspornější cestu a vypočítává jí, kolik by za rok dokázali uspořit peněz. Bude to ale k něčemu?

Fotogalerie
17 fotografií