Reality show Výměna manželek každý týden rezonuje v divácích TV Nova i dlouho po svém odvysílání, a všechny zajímá, co se v domácnostech, které měli možnost sledovat, změnilo. Poslední epizoda Výměny zavedla příznivce tohoto pořadu do vesnice Tisá, kde žijí Lucie (39), Michal (41), Dan (16) a Pepa (3), a do Jirkova, kde bydlí Irena (30), Michal (32), Tomáš (8) a Míša (10 měsíců). A právě v Jirkově zažívala náhradní maminka dost nepříjemné chvíle, bojovala se špínou i panovačným dočasným partnerem.

Lucie se s Michalem neustále dohadovala, vše totiž muselo být podle něj - a jiné názory ho nezajímaly. I kdyby byly třeba od odborníků, jak sám připustil. „Stejně bych si to udělal po svým, mám svoji hlavu, nikdo mi radit nebude,“ opakoval neustále. „Nedalo se s ním komunikovat, žádnej zájem, žádný koníčky. Byl to člověk, co myslel jenom sám na sebe,“ myslí si dnes Lucie. „Uvědomila jsem si, že mám rozumnýho, chytrýho chlapa, oproti tomu, kde jsem byla, a že řešíme hlouposti.“

Tato rodina teď aktuálně prožívá hodně těžké chvíle - před několika dny ji bohužel navždy opustil někdo velmi blízký... „Dva dny zpátky přišla strašně smutná zpráva, staršímu synovi zemřel tatínek,“ svěřila se na Nova Plus truchlící Lucie. Šlo o otce jejího dospívajícího syna Daniela, kterého si přivedla do vztahu s aktuálním partnerem. Jinak je ale u nich doma vše ve starých kolejích.

VIDEO: Lucie z Výměny manželek je v šoku z nepořádku a nebezpečné elektriky!

Video
Video se připravuje ...

Lucie z Výměny manželek je v šoku z nepořádku a nebezpečné elektriky! TV Nova

To Irena z druhé rodiny se překvapivě svěřila s tím, že je po Výměně prý Lucie opakovaně slovně napadala skrze sociální sítě. „Náhradní maminka nám psala, nejprve Michalovi, potom začala psát mně, a psala trošku nesmysly. Po půl roce nebo po pár měsících se omluvila, že prý nemohla překousnout to, že její muž se mnou fungoval a s ní doma nefunguje. Psala nám, že jsme špíny, a že u nás doma není žádná láska,“ líčila Irena šokující počínání Lucie.

Rovněž se vyjádřila i k chování svého partnera. „Takhle on to normálně nemá. U nás je to spíš tak, že velím doma já,“ vysvětlila. „Nevím, jak to tu fungovalo nebo nefungovalo, ale respektuju, že nechtěl, aby se tu něco měnilo, když byl doma sám s dětmi a náhradní maminkou.“ Je tedy možné, že Michal před kamerami jenom, jak se říká, „házel ramena“, a doma přitom na slovo poslouchá svoji milovanou ženu...

Fotogalerie
32 fotografií