V nejnovější epizodě Výměny manželek mohou příznivci této sociální sondy sledovat rodinu, která žije ve vesnici Tisá, a to s Lucií (39), Michalem (41), Danem (16) a Pepou (3). Lucie má pocit, že celá domácnost zůstává na ní, musí se starat dokonce i o topení, protože Michal je stále v práci. Kvůli tomu vznikají časté hádky a nyní prochází jejich vztah velkou krizí. Michal věří, že Výměna jim v tomto pomůže.

Na druhé straně se poznáme s Irenou (30), Michalem (32), Tomášem (8) a Míšou (10 měsíců), kteří žijí v Jirkově. Rodinu do této reality show, kde na konci získá rodina, která zvládne 10 dní s „dočasnou maminkou“, jako odměnu 100 tisíc korun, přihlásila Irena. Údajně prý ze zvědavosti, a aby si ostatní uvědomili, co všechno dělá pro rodinu. Michal se bojí, jak v průběhu deseti dní zvládne bez Ireny obstarat děti.

Velké, a ne zrovna milé překvapení čeká v tomto díle Výměny zejména na Lucii. Ta bude lehce nervózní už při příchodu do bytu. Upřímně ji šokuje, že zde jsou obnažené elektrické zásuvky, a považuje to za velmi nebezpečné zejména kvůli dětem. Postupně objeví i třeba špinavou vanu, počmárané vypínače nebo zdemolovanou podlahu. „To jsem zvědavá, co přijde za člověka,“ hlesne, když obhlíží všechen ten nepořádek. Již předem se jí ani nelíbí, že se v domácnosti, kde vyrůstají malé děti, kouří. To ale není to jediné, co jí bude v domácnosti z Jirkova vadit. Velkým tématem se stane jídlo.

VIDEO: Lucie z Výměny manželek je v šoku z nepořádku a nebezpečné elektriky!

Video
Video se připravuje ...

Lucie z Výměny manželek je v šoku z nepořádku a nebezpečné elektriky! TV Nova

Lucie například zůstane jenom zírat, když po ní Michal chce, aby malému Míšovi předžvýkávala jídlo. Chlapeček prý už umí kousat sám, ale pouze předem rozkousaná a na lžíci vyplivnutá sousta. A to je něco, co Lucie rozhodně nečekala. „Já to říkám na rovinu a hned, že to dělat nebudu. Už jenom proto, že jsem cizí člověk, mám v sobě určitě nějaký bacily a nebudu to dávat cizímu dítěti,“ vysvětluje na kameru maminka z Tisé. Ona sama svým dvěma dětem, když byly malé, jídlo mixovala. To si ovšem Michal nepřeje…

Lucie na Michala také naléhá, aby dítěti kupoval kvalitnější stravu. To ovšem tatínek odmítá. „V životě bych to nekoupil, za tu cenu, to je deset piv,“ stěžuje si. „Proč kupovat nějaký bio? Copak mám nemocnýho kluka?“ nechápe, když jej Lucie zatáhne do obchodu s ovocem a zeleninou. „Já mu to kupovat nebudu, já mám svoji hlavu, vychovávám ho já a ne nikdo jinej,“ durdí se. Sám si sice přeje, aby z dítěte vyrostl sportovec, ale vitamíny mu nedopřeje. A ještě se kvůli tomu na Lucii zlobí…

Fotogalerie
27 fotografií